Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Bilgili isim verme geleneğini paylaştı
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
HABERLER>EĞİTİM
26 Ocak 2010 Salı - 08:57

ÜNİVERSİTE'Yİ DÜNYAYA AÇTILAR!

A.Ü. Televizyonu (Ata TV) internete taşındı. Atatürk Üniversitesi’nin ‘www.atauni.edu.tr’ adresli resmi internet sitesi üzerinden yayın hayatına başlayan Ata TV, artık dünyanın dört bir yanından izlenebilme imkanına kavuştu.

ÜNİVERSİTE Yİ DÜNYAYA AÇTILAR!

Atatürk Üniversitesi Televizyonu (Ata TV) internete taşındı. Atatürk Üniversitesi’nin ‘www.atauni.edu.tr’ adresli resmi internet sitesi üzerinden yayın hayatına başlayan Ata TV, artık dünyanın dört bir yanından izlenebilme imkanına kavuştu.

//BARLI’DAN AÇIKLAMA
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı, 24 saat yayın yapılan Ata TV’nin, internet üzerinden yayına başladığını bildirdi. Geçtiğimiz hafta boyunca deneme yayını yapan Atatürk Üniversitesi Televizyonu’nun, bu haftadan itibaren dünyanın dört bir yanından izlenebilir hale geldiğini söyleyen Barlı, yayınların, yüksek çıkış gücüyle, Bilgi İşlem Merkezi üzerinden yapıldığını kaydetti. Yeni yayın dönemine hızlı başlayan Ata TV’nin, birbirinden ilginç programları, önemli konu ve konuklarıyla kısa sürede büyük mesafe kat ettiğini vurgulayan Dekan Prof. Dr. Barlı, yayınların internet üzerinden tüm dünyaya açılmasının, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum adına sevindirici bir gelişme olduğunu ifade etti. Ata TV’nin yayınlarının, Atatürk Üniversitesi’nin ‘www.atauni.edu.tr’ adresli resmi internet sitesi üzerinden günün her saatinde izlenebildiğini belirten Barlı, “İnternet üzerinden yayına başlar başlamaz, olumlu tepkiler de beraberinde geldi. Erzurum dışında yaşayan Erzurumlulardan, bu üniversiteden mezun olan ve Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan öğrencilerimize varıncaya kadar, herkes artık Ata TV’yi takip ediyor.” diye konuştu.
//TRT İLE ORTAK YAYIN
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı, son 2 yıldır yürütülen çalışmaların, İletişim Fakültesi’ni bir marka haline getirdiğini vurgulayarak, bu gelişim ve değişimin, resmi ve yaygın basın kuruluşlarının da dikkatini çektiğini belirtti. İnternet üzerinden yayına başlayan Ata TV’nin, 26 Ocak 2010 Salı günü sabah 08.00 ile 09.00 arasında TRT ile ortak bir yayın yapacağını açıklayan Prof. Dr. Önder Barlı, “TRT ekibi, İletişim Fakültesi’ndeki gelişmeleri ve çalışmaları haberleştirmek için yarın konuğumuz olacak. Burada yapılacak olan haber çalışması, aynı anda TRT 1 Televizyonu’ndan ortak yayın şeklinde izleyicilere aktarılacak. Aynı program, saat 10.00 ile 11.00 arasında da, TRT Belgesel TV’de gösterilecek.” ifadelerini kullandı.
Atatürk Üniversitesi Televizyonu’nun; zengin program içeriği, konu ve konuklarıyla sadece Erzurum’un değil, bölgenin de sesi olduğunu dile getiren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı, “Televizyonumuz, üniversitemizin, Erzurum’un ve bölgemizin sesi olmuş durumda. Televizyonumuzda çalışan personelimiz, aynı zamanda öğrencilerimizden oluşuyor. Böylece iki ayrı amaca birden hizmet ediyoruz. Hem öğrencilerimize pratik olarak mesleklerini öğretiyoruz, hem de Erzurum’a bir kültür hizmeti sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 
GÜZEL BİR GELİŞME
 
BRAVO ÜNİVERSİTE
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZARLAR KONGRE YAPTI...
Genel Merkezi Ankara olan ve Bakanlar Kurulu kararı ile Kamu Yararına ...
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri