Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
27 Aralık 2010 Pazartesi - 03:40

'Tek devlet, tek dil, tek bayrak'

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muzaffer Gülyurt ve Fazilet Dağcı Çığlık, "Ülkemizde ikinci bir dil, ikinci bir bayrak isteyenler boşuna uğraşmasınlar, bu millet buna izin vermez" dedi.

 Tek devlet, tek dil, tek bayrak

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muzaffer Gülyurt ve Fazilet Dağcı Çığlık, "Ülkemizde ikinci bir dil, ikinci bir bayrak isteyenler boşuna uğraşmasınlar, bu millet buna izin vermez" dedi.
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı'na milletvekilleri Muzaffer Gülyurt ile Fazilet Dağcı Çığlık katıldı. Hükümetin icraatlarını anlatan AK Partili Gülyurt, silahlı kuvvetlere büyük önem verdiklerini söyledi. Gülyurt, "Silahlı kuvvetlerimiz, ordumuz bizim Peygamber ocağımızdır. Bizim göz bebeğimizdir. Biz onu öyle biliriz, her durumda olduğu gibi belki onların içinde de yanlış yapanlar vardır. Bu onların işi, bizim işimiz değil." diye konuştu.
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bölgede 'İki Dilli Hayat Projesi'nin hayata geçirileceğini açıklamasını eleştiren Gülyurt bu konuda da şunları söyledi: "Sayın Başbakanımızın her zaman söylediği, 'tek devlet, tek millet, tek bayrak' ilkesi bizim ilelebet en son noktamıza, son damla kanımıza kadar savunacağımız tek düsturumuzdur. Dolayısıyla ülkemizde ikinci bir dil, ikinci bir bayrak isteyenler boşu boşuna uğraşmasınlar. Bu millet onlara bu şeyi vermeyecektir."
Milletvekili Fazilet Dağçı Çığlık da tek devlet, tek dil, tek bayrak konusuna vurgu yaptı. Çığlık, "Allah'ın izni ile milletimiz, tek devlet, tek millet ve tek bayrakla devletin devamını ilelebet devam ettirecektir." temennisini dile getirdi.
 

 
Üniversitenin de huzuru kaçmasın...!
 
Bu haber, iyi haber..
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ağabey 28 Aralık 2010 Salı 21:53

Çeçen ağabey Allahan gurban olim...Allah sizleri ve Türk Milliyetçilerini başımızdan eksik etmesin, amiiiiinnnnnn.

Yorumu oyla      0      0  
hasan durmaz 28 Aralık 2010 Salı 21:15

sayın çığlık ispir belediye başkanının yolsuzluk raporu insan hakları ödülümü alacak. bundan gururmu duyuyorsunuzki hiçbir işlem başlatmıyorsunuz,bizler sizlere bunun içinmi oy verdik,gidin yolsuzlukları kapatın,ortada bir rapor belgesi var araştırılmaya değmezmi değer çünkü ispir akparti ilçe teşkilatı hazırlamış bu hazırlayanlar halkın çıkarlarını korumak istemişler bundan daha doğal ne olabilir,şimdide ilçe teşkilatı susturulmakmı isteniyor bira içinizde ALLAH (cc) korkusu olsun

Yorumu oyla      0      0  
Delikan 27 Aralık 2010 Pazartesi 16:17

Amerikayla nasıl ve ne tür anlaşmalar yapıldı birileri açıklasın açıklamayan namerttir.bu kadar sıcak para nerden geliyor Türkiyeye, Erzuruma açıklamayan namerttir.

Yorumu oyla      0      0  
ÇEÇEN AHMET 27 Aralık 2010 Pazartesi 14:56

SADECE DİL İLE Mİ KALACAK BU İŞ ?? BİZ TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BU KADAR APTAL MIYIZ SİZCE ?? DİL DİL DİYE DİYE TÜRKİYE BÖLÜNÜYOR RESMEN EL BİRLİĞİYLE VE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ YOK EDİLİYOR,KÜRT İSTİLASIDIR BU AMA HAİN OLANLARINDAN BAHSEDİYORUM,KÜRTLERE LAFIMIZ YOK,ZATEN ONLAR DA RAHATSIZ DURUMDAN,ÇÜNKİ AMERİKA TAŞERONLARI TARAFINDAN KULLANILIYORLAR,İNANILMAZ OYUNLAR DÖNÜYOR,AMERİKAN RÜYASI GERÇEKLEŞİYOR,IRAK SAVAŞI BİTTİ ŞİMDİ TÜRKİYE OPERASYONUDUR BU BİRİLERİ ELİYLE YÜRÜYOR ALLAH SORACAK BUNLARI !!!

Yorumu oyla      0      0  
ebubekir 27 Aralık 2010 Pazartesi 13:15

sayın çığlığa sormak istiyoruz. ispir belediye başkanının yolsuzluğuna neden kayıtsız kalıyorsunuz o zaman demekki ülke meselelerinede aynı ölçüde bakıyorsunuz ispirdeki yolsuzluğa göz yumanlar yarın ülkenin bölünmesinede göz yumarlar sizlere artık inanmıyoruz,sizler sıkıntıları çözmek için değil sıkıntıları masanın altına süpürmekle uğraşıyorsunuz ispir belediyesi örneğinde olduğu gibi ama ispirliler hepsini biliyor sakın bu raporun sizlerin kapatacağınızı düşünmeyin kapatamassınız burası isviçre değil burası türkiye burası ispir çığlığın yerinde olsam mazlum,yetim hakkı yiyenlerle savaşırım. milletvekillerinede halkın malını korumak yakışır,devlete sahip çıkmak yakışır

Yorumu oyla      0      0  
Kurtkan 27 Aralık 2010 Pazartesi 12:59

Bütün bu güzel gelişmeler olurken Ülkücülere ve MHP'ye vurmak çok ayıp son derece incitici ve ahlaksız bir davranış olacaktır herkes ayağını denk almalı ne konuştuğunu bilmeli.Ülkücülüğü , Milliyetçiliği insanlara yanlış tanıtıyor, oy hesabı yapıyorlar,Ülkücülüğü , Türk Milliyetçiliğini aşağılayarak bu memlekette iş çözülmez,böyle çözülecekse çözülmesin gardaşım.Türk milliyetçiliğini diğer milliyetçi unsurlarla aynı safhada tutmak da ayrı bir talihsizlik bunların gözü birşey görmüyor.

Yorumu oyla      0      0  
ÇEÇEN 27 Aralık 2010 Pazartesi 12:49

Bir Sayın bakan kalkmış diyor ki , Terör biterse MHP de biter , Ülkücüler uyusun bakalım daha bu hakaretleri ne kadar yiyeceğiz.İftira...

Yorumu oyla      0      0  
Tebrikler 27 Aralık 2010 Pazartesi 09:57

Bir Erzurum milletvekili BDP milletvekilerini ve genel başkanlarını ciddiye alıyor onun sözlerini ciddiye alıyor bu günleri de gördük helal olsun, Erzurumdaki Milliyetçileri, Türk milliyetçilerini , Ülkücüleri bu kadar ciddiye almazsınız.

Yorumu oyla      0      0  
TÜRKOĞLU DADAŞ 27 Aralık 2010 Pazartesi 09:55

Millet izin vermez ama siz herşeye izin verdiniz ben olsam derhal istifa ederdim Ak partiden çünki yanlış icraatlar içerisindesiniz, PKK resmen dili ötüyor Hapisteki katil ise örgütü resmen yönetiyor ve ciddiye alınıyor, Türk Milliyetçileri hiçe sayılıyor teröristler muhatap alınıyor demek ki bu ülke sizlerin döneminde bunları da görecekti,Milliyetçilere her türlü hakaret ediliyor aşağılanıyor bu nereye kadar sürecek böyle ? Türklük değerleri yok oluyor yok ediliyor göremeyen kördür....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den seçim ciddiyeti
Erzurum’da AK Parti teşkilat mensuplarına ‘Etkili İletişim ve beden dili’ ...
HAS Parti adaylarını belirliyor
HAS Parti Erzurum’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Parti’de 2011 ...
Asık yüz itirafı mı, eğitim mi?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hesap İşleri Daire Başkanlığı'nda görevli ...
 
Tüysüz çekildi, Daşkaya kazandı
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şubesi’nin Genel Kurul toplantısı sona ...
CHP'de Erzurum Damgası
Erzurumlu Bülent Kuşoğlu Cumartesi Günü yapılan CHP Kongresinde en fazla ...
Kim haklı?
İl Özel İdaresi’ndeki bazı personelin vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda ...
 
'Herkese af var, çiftçiye yok'
TBMM tarafından çıkarılacak mali affa değinen MHP Milletvekili Ertugay, ...
Daşkaya adaylığını açıkladı
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanlığı’nda, Pazar günü Genel ...
Siyasette gençlik damgası
Yakutiye İlçe Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, seçildikten sonra ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri