Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
27 Mayıs 2011 Cuma - 09:08

'Vatandaşın AK Partiye güveni tam'

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirerek, vatandaşın AK Partiye olan güveninin tam olduğunu, halkın AK Parti’nin seslendirdiği ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüyüsün’ gerçeğine yoğunlaştığını ifade etti.

 Vatandaşın AK Partiye güveni tam

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirerek, vatandaşın AK Partiye olan güveninin tam olduğunu, halkın AK Parti’nin seslendirdiği ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüyüsün’ gerçeğine yoğunlaştığını ifade etti.
AK Parti iktidarının Türkiye’de her alanda yeni ve çağdaş bir hizmet ufku açtığını, vatandaşın geçmişle bugünü iyi okuyarak, AK Parti hizmet vizyonunda bütünleştiğini ifade eden Aydemir, “Halkımız “AK Parti’nin hizmet terazisi yanlış tartmaz’ inancına sahip. Vatandaşımız kendine yalanla yaklaşanla, hizmet sunanı, yüksek irfanı ve vicdanıyla iyi ayırıyor.” dedi.
HALKIN SESİ, AK PARTİ’NİN SESİDİR
Ak Parti iktidarı öncesinde, yerine getirilemeyen vaatler, tutulmayan sözler ve halka tepeden bakış anlayışının halkı hizmetsizliğe mahkum ettiğine, AK Parti döneminde ise “önce insan” ilkesiyle bir hizmet seferberliği başlatıldığına işaret eden Aydemir, şunları kaydetti, “ ‘Siyaset bir hizmet aracı olmasına rağmen  geçmiş iktidarlarca yıllarca bir istismar sanatı olarak algılandı. Önce ihtiyaç oluşturacak, muhtaçlar meydana getirecek, sonra da bunlar üzerinden söylemler oluşturarak kendinizi bir çare gibi sunacak, aslında halk için sarfedilmek üzere kararlaştırılmış kaynakları da bir nimet gibi sunacaksınız. Bir tür siyasi spekülatörlük. Kaynakları zamanında ve yerinde kullanmak yerine, onu bir sadaka gibi bir takdim etmek ahlakı bu. Yapmanız gereken yolu yapmıyor, suyu getirmiyor, enerjiyi taşımıyorsunuz, sonra kalkıp yol, su elektrik vaat ediyorsunuz. Tamamen insan fıtratına aykırı bir üslup. Ancak yıllarca bu anlayış hakim oldu Türkiye’ye.. AK Parti öncesinde geçmiş iktidarlarca başlatılan talihsiz süreç Türkiye’nin önünü kesti.. Siyaset istismarla özdeşleşti..Siyasetin ahlakı yalanlarla, vaatlerle bezetildi. Bugün gelinen nokta, AK Parti iktidarıyla  bu anlayışın tamamen tersyüz edildiği, ‘halkın sesinin iktidarın sesi’ olduğu bir noktadır. Halkın irfan ve vicdanının yönettiği bir süreçtir. Halkın oyunun, iradesinin tayin ettiği bir süreçtir. Bu bir zihniyet reformudur. AK Parti iktidarı Türkiye için, Doğu Anadolu için, Erzurum için yeni bir ufuk oluşturmuş, bu ufukta halk ile el ele, gönül gönüle bir yükseliş dönemini başlatmıştır.”
AK HİZMET FELSEFESİ
Halka hizmet felsefesinin romantik olmaması, sefalet senaryolarıyla kurgulanmaması gerektiğine dikkat çeken Aydemir şunları söyledi, “ Halka hizmet rasyonel dokulu ve çağdaş örgülü olmalı. Talep edilenle mümkün olanı en kısa yoldan, zamanında, çağdaş yorumla ve yerinde akılcı bir şekilde sunmalısınız. AK Partinin hizmet anlayışı bu. İnsan ve ekonomi kaynaklarını en verimli ve karlı biçimde katma değer üretir hale getirme üslubu.  ‘Vaatler ve hayaller üzerinde değil, gerçekler zemininde’ halka hizmet yaklaşımı. Ve en önemlisi bir hizmet edebi. İnsan odaklı ve saygı kaynaklı bir hizmet meşrebi.’ İnsanı yaratılmışların en şereflisi olarak görme anlayışı. Yani yüreğinizle, samimi olarak hizmet üretmelisiniz. AK Parti bunu başarmış, halkın yüreğine, dimağına hizmetleriyle yerleşmiştir. “ERZURUM’U TARİF
AK Parti döneminde yapılan hizmetlerle bugünün Erzurum’unu tarif eden Aydemir şöyle dedi, “ Şimdi herkes Erzurum’a baksın, AK Parti’nin 8.5 yılda hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları değerlendirsin. Nereden nereye geldiğimizi hak ve vicdan ölçüsünde ele alsın. Düne, 8.5 yıl öncesine bir bakın: AK Parti iktidarı öncesinde yalnızca üniversite öğrencisine endeksli bir kent ekonomisi var. Ulaşımda, sağlıkta, turizmde, sporda, imalat sektöründe, tarımda Erzurum’ sıradan bir il haline getirenler var..Bölgede liderliğini kaybeden bir Erzurum var. Bir de 8.5 yıl önce başlatılan ve bugün hizmet ve yatırımlarla kendisini fark ederek büyüyen ve gelişen Erzurum’a bakın. Erzurum artık sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, turizmde, tarımda bölgenin ufuk çizen ili. Bölgede lider il konumunda. Sağlık Kampüsünden hava ambulanslarına kadar sağlığın nabzı Erzurum’da atıyor. Turizm’de bir Palandöken markası oluşturuldu. Kış Sporlarında Erzurum Olimpiyat Kenti sıfatını kazandı. BTC ve Nabucco enerji hatlarının buluşma noktası olarak Erzurum bir enerji merkezi haline geldi. Lojistik köyle demiryollarında, hava limanıyla hava ulaşımında, duble yollarla karayollarında Erzurum bir model oluşturdu. Organik tarımla, EBK çerçevesinde gerçekleştirilen yatırımlarla tarımda bir Erzurum konsepti var. Eğitimde ikinci Üniversitesiyle Erzurum metropol illerle eğitim alanında yarışıyor. Başka bir deyişle 8.5 yılda 85 yıllık hizmetler gerçekleştirildi. Bu yatırım ve hizmet yükselişinin ardındaki sır, insan sevgisidir, insan saygısıdır, Erzurum sevdasıdır”
BÜYÜKELÇİLER ZİRVESİ
Ak Hizmet Davası’nın Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliği ve liderliğinde halka hizmet yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerleyip hayata geçtiğine vurgu yapan Aydemir, “ AK Parti döneminde Erzurum’un uluslar arası boyutta geldiği noktayı hatırlamak lazım. Erzurum’a olimpiyat kenti olma özelliğini armağan eden Başbakan ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan daha bundan çok değil dört ay önce dünyanın siyaset nabzının Erzurum’da atmasını sağladı. Büyükelçiler Zirvesi Erzurum’da toplandı. Yunanistan Başbakanı Erzurum’a davet edilerek dünyanın ilgisi Erzurum’a çekildi. Aylarca dünya Erzurum’u hem kış spor ve turizminde hem de dış siyasette konuştu. AK Parti böylelikle Erzurum’a gösterdiği hassasiyeti ortaya koyarak, dadaşlar otağı bu tarih yurdunun Anadolu’nun yüreği olduğunu bariz şekilde ifade etti. Geçmiş iktidarlar döneminde böyle örnekleri gösteremezsiniz. Bu ancak AK Partiye has bir yaklaşımdır, başka deyişle bir Erzurum sevdası hareketidir.” dedi.
 
 
 

 
Öztürk seçim hedeflerini açıkladı
 
Yavilioğlu 2023 yol haritasını açıkladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ispir 28 Mayıs 2011 Cumartesi 22:43

halkımızın ak partiye güveni tam, ustalık dönemini kendi içinde bulunan yeteneksiz yerelcilerden tamamen temizlenmesi tıpkı ispir belediyesinde olduğu gibi. ak partiyle uyum içerisinde,halkıyla uyum içerisinde uyum olmayan yerel idarecilerden arınması şart, sayın ibrahim beyden yerel yönetimlerde kişilere değil kişiliği ve birikimi olanlara fırsat verilmesini bekliyoruz halkıyla barışık olmayanların ak partisinde yeri olmamalı,ak partinin hizmetine bu ülkenin çok ihtiyacı var

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk seçim hedeflerini açıkladı
Erzurum MHP Milletvekili adayı Oktay Öztürk, Yargı yetkisinin kullanılmasında ...
BBP milletvekilleri tanıtım turunda
Büyük Birlik Partisi Erzurum Milletvekili adayları İHA Erzurum Bölge Müdürlüğünü ...
Aksak köyleri ziyaret ediyor
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Muhyettin Aksak seçim çalışmalarına ...
 
Akdağ 2023 Erzurum Vizyonunu açıkladı
Başbakan Erdoğan’ın önderlinde Türkiye ve Erzurum’da 8.5 yıl bunun peşinden ...
Aksak'tan Oltu çıkarması
Oltu ilçesinde 12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını sürdüren ...
Aydemir'den Horasan ziyareti
Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir seçim çalışmalarına Horasan’da ...
 
Yavilioğlu ETB'yi ziyaret etti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Adayı Cengiz ...
MHP'den Aile Kurumu yaklaşımı
Erzurum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Prof. Dr. ...
Palandöken ekonomik hedeflerini açıkladı
CHP Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, vatandaşların yıllardır hasretle ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri