Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
HABERLER>SİYASET
31 Temmuz 2010 Cumartesi - 06:23

AK Parti mitinge yoğunlaştı

Referandum çalışmalarını denetlemek ve Başbakan Erdoğan’ın Erzurum mitingi öncesi hazırlıkları gözden geçirmek için Erzurum’a gelen Adıyaman Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Göksu “AK Parti farkıyla yapılan hizmet vatandaşı da son derece memnun ediyor. İşte bizlerin farkı bu” dedi.

AK Parti mitinge yoğunlaştı

Referandum çalışmalarını denetlemek ve Başbakan Erdoğan’ın Erzurum mitingi öncesi hazırlıkları gözden geçirmek için Erzurum’a gelen Adıyaman Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ile Ak Pati İl Başkanı Murat Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

//GÖKSU, BULUTLAR’DAN BİLGİ ALDI

AK Parti Teşkilat Başkanı Yardımcısı Mahmut Göksu ve beraberindeki heyet ilk olarak Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Palandöken ilçesine son yıllarda yapılan yatırımlar neticesinde ilçenin şantiye alanına döndüğünü vurgulayan Göksu, Orhan Bulutlara çalışmalarında başarılar diledi.

İlçede yürütülmekte olan 2011 ile ilgili çalışmalarının hızla ilerlediğini kaydeden Göksu, “Ak Parti farkıyla yapılan hizmet vatandaşı da son derece memnun ediyor. İşte bizlerin farkı bu” dedi. Göksu, Palandöken ilçesi gibi Doğu ve Güneydoğuda bulunan birçok büyük ilçenin yıllardan beri ihmal edildiğini fakat AK Parti iktidarıyla birlikte bu ihmalin hizmet aşkına dönüştüğünü ifade etti. Göksu, yerel yönetimlerin çalışmalarının yanında merkezi yönetiminde ilçeye önemli yatırımlar yaptığını dile getirerek, 2011 kış Oyunların için yapılan yatırımların yanı sıra sağlıkta önemli yatırımların dikkat çektiğini, bunun yanın da TOKİ konutları, okullar, yurtlar başta olmak üzere önemli hizmetlerin halkın hizmete sunduğunu ifade etti.

//MİTİNG HAZIRLIĞI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Ağustos tarihinde Erzurum’da gerçekleştireceği referandum mitingine Erzurum halkının yoğun ilgi göstereceğini söyleyen Göksu, "12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum partiler üstü bir projedir, bu projenin AK Parti projesi olarak görülmemesi gerekir. Hakimiyetin millette olmasını isteyen herkesin 'Evet' demesini bekliyoruz" dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Adıyaman Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu’nun kendilerini ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

//PALANDÖKEN HEDEF BÜYÜTTÜ

Başkan Bulutlar, Erzurum ve Palandökenin her geçen gün gelişip kalkınması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek hemşerilerimizin mutluluğunu esas alan projelere imza attıklarını ifade etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; "2009 yılında ilk görevi devraldığımız zaman değerli hemşerilerimize verdiğimiz sözlerin arkasın da durak kısmen de olsa yerine getirdik. Çalışmalarımız plan ve program dahillin de aralıksız devam ediyor. 2010 yılı bizlerin atılım yılı oldu. Kayakyolu’nda 30 bin metrekare yeşil alan oluşturuyoruz. Harput Mahallesin de 30 bin metrekare acil kamulaştırma yaptık. İlçemize ilk defa standartlara uygun 35 bin ton asfalt döküm çalışması ihalesini yaptık. İlçe de kötü görünüm arz eden çöp bidonlarının değiştirerek bin adet yeni çöp bidonu alınarak hizmetine sunduk. Belediyemize 7 yeni hizmet araç kazandırdık. Maksut Efendi Mahallesi, Köşk Mahallesi, Yenişehir 2. Marketler, Kayakyolu, Palandöken Mahallesi, Belediyemize bağlanan köy mahallelere, TOKİ evleri bölgesine çok ciddi çalışmalara yaparak sorunları en asgariye indirdik. 2009 yılı içerisin de Esnafa yaklaşık 250 kalem borç ödedik. Gelir ve giderlerimizi dengeleyerek önemli miktar da tasarruf sağladık. Kurumsal kimlik kazandırdık. İşçimize maaşlarını zaman da ödedik maaş dışı işçimize 9 ikramiye ödemesi gerçekleştirdik. Pazartesi ve Cuma günleri Halk günleri yaparak halkın sorunlarının kendilerin den dinleyerek çözüm ürettik. Mahalle meclisleri oluşturduk. Mahalle toplantıları yaparak halkın ayağına kadar gittik ve bütünleştik. Sportif, Sosyal ve kültürel çalışmalarımız aralıksız devam ettirdik. Son olarak belediyemiz den norm fazlası olan 152 personelin başka kurumlara geçişi sağlandı. Bu hizmetlerimizde desteğini esirgemeyen Değerli Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Adıyaman Eski Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu’n gerçekleştirdiği ziyaret anısına Oltu taşından yapılmış tepsi ve Belediyenin logosunun simgeleyen bir plaket hediye etti.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu kendilerine gösterilen ilgi karşısında Erzurum`dan mutlu bir şekilde ayrılacağını ifade etti.

 
Tecrübemizden faydalanmak isteyen olmadı
 
10 ilçede değişim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar, Küme Evler’de
Palandöken ilçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle gezilerini sürdürüyor. ...
Coşkuner Erzurum'u takip edecek!
CHP MYK Toplantısı'nda 78 il, CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve Genel Başkan ...
CHP'den Bulutlar'a soru yağmuru
Geçtiğimiz günlerde CHP’nin “Yeşil katliamı” açıklamalarına sert bir şekilde ...
 
MHP'den çözüm teklifi
Cumhurbaşkanı Gül, parti genel başkanlarına daveti çerçevesinde MHP lideri ...
AKDAĞ: ANAYASA DEĞİŞECEK
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla ...
ERZURUM TEŞKİLATINDAN BAYKAL'A DESTEK
Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmesi, partisinin Erzurum ...
 
YAZICIOĞLU'NDAN KALAN MİRAS: ERZURUM SEVDASI
Yavi’nin BBP’ye mensup Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’ı da ziyaret eden ...
DSP'DEN DOĞRU YAKLAŞIM
Erzurum’u kurulması kararlaştırılan ikinci devlet üniversitesi, şehrin ...
DİDİNMEZ AĞIR KONUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri