Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
ATAUNİ’den 20 akademisyen Stanford Elsevier listesinde
HABERLER>SİYASET
4 Mayıs 2010 Salı - 07:32

YAZICIOĞLU'NDAN KALAN MİRAS: ERZURUM SEVDASI

Yavi’nin BBP’ye mensup Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’ı da ziyaret eden Şenliler, Erzurum’a verdikleri önemin bir başka olduğunu belirterek, “Merhum Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu da, Erzurum’a karşı hep farklı duygular beslerdi. Erzurum sevgisi, bir yerde bize merhum genel başkanımızdan mirastır.” dedi.

YAZICIOĞLU NDAN KALAN MİRAS: ERZURUM SEVDASI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Yavi beldesinde incelemelerde bulundu. Yavi’nin BBP’ye mensup Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’ı da ziyaret eden Şenliler, Erzurum’a verdikleri önemin bir başka olduğunu belirterek, “Merhum Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu da, Erzurum’a karşı hep farklı duygular beslerdi. Erzurum sevgisi, bir yerde bize merhum genel başkanımızdan mirastır.” dedi. 

//YILMAZ ŞENLİLER’E BİLGİ VERDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, beraberinde parti teşkilatı ve yöneticileriyle birlikte Çat ilçesine bağlı Yavi’yi ziyaret etti. Beldede bir takım temaslarda bulunan Şenliler, partisine mensup Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’la da, makamında bir araya geldi. Yavi beldesinde yürütülen çalışmalara ilişkin olarak Genel Başkan Yardımcısı Şenliler’e bilgiler veren Belediye Başkanı Yılmaz, ayrıca Şenliler’e bir de plaket takdim etti. Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz, kısıtlı imkanlara rağmen beldenin çehresini değiştirmekte kararlı olduklarını vurgulayarak, “Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde beldemizin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişim ve değişim yaşayabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Yavi gibi hem nüfusu, hem de kaynakları kısıtlı olan bir beldede, en kaliteli belediyecilik hizmetlerini verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Alt ve üstyapı konusunda hazırlamış olduğumuz projelerde oldukça önemli mesafeler kaydettik.” diye konuştu.  

“ERZURUM SEVGİSİ YAZICIOĞLU’NUN  MİRASI”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler de, parti olarak Erzurum’a verdikleri önemin bir başka olduğunu vurgulayarak, BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun gönlünde de, Erzurum’un ayrı bir yere sahip olduğunu bildiklerini dile getirdi. Yazıcıoğlu’nun, bunu her fırsatta da ifade ettiğine dikkati çeken Şenliler, “Erzurum’un, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun temellerinin atıldığı bir kent oluşu bir yana, tarihi boyunca da hep stratejik bir önem taşımıştır. Bizim Erzurum’a olan bakış açımız her zaman farklı olmakla birlikte, merhum Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun da mirası olan sevgiyi de, ayrıca yüreğimizde taşımaktayız.” dedi.

//ŞEHİTLİK YAPIMI

Ziyarette BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler’e, ziyaretinin anısına bir plaket sunulurken, beldeye yapılması kararlaştırılan Şehitlik Anıtı hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Şenliler, “Hain terör örgütü PKK, yıllardır gerçekleştirdiği melun saldırılarla canımızı acıtmıştır, acıtmaya da devam etmektedir. Yavi’de yıllar önce gerçekleştirilen katliam da, işte bu acılardan birisidir. Milletin birlik ve beraberliğinin bozulmaya çalışıldığı bir ortamda, hepimizin üzerine düşen en büyük görev, itidalli olmak ve sağduyuyu elden bırakmamak kaydıyla ha in terör örgütüne prim vermemektir.” dedi.

 
YATIRIM DENETİMSİZ OLMAZ
 
VAKIFLAR TÜRK KÜLTÜRÜNÜ YANSITIR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSP'DEN DOĞRU YAKLAŞIM
Erzurum’u kurulması kararlaştırılan ikinci devlet üniversitesi, şehrin ...
DİDİNMEZ AĞIR KONUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ...
ABD KAZANACAK, TÜRKİYE KAYBEDECEK
Erzurum Milletvekili Ertugay’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, ...
 
KILIÇ İÇİN YER TARTIŞMALARI YERSİZ
AK Parti İl Başkanı Kılıç, “İkinci üniversiteyi nereye kuracağımızı değil, ...
AK Parti Kadın Kollarından Kutlu Doğum Ziyareti
AK Parti Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri kutlu doğum haftası nedeniyle ...
Erzurum nal topluyor!
AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ...
 
Saadet hükümete yüklendi
Başbakan Erdoğan’ın; “TOBB’a üye her işveren birer işçi alsa, işsizlik ...
Erzurum neyi kabul etmemiş ki...
Karslılar, yollarının bakımsızlığına isyan ederek ulusal basının da dikkatine ...
CHP AĞIR KONUŞTU
CHP İl Başkanı Avukat Tuncer Aktaş, 'Cemal Gürsel' ve 'Paşalar' olarak ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri