Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
30 Kasım 2010 Salı - 05:23

Allah utandırmasın...

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Tesislerin bitmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Universiade için geri sayım başladığını söyledi. Akgül, “Tesisler tamam, sıra geldi organizasyonda” dedi.

Allah utandırmasın...

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Tesislerin bitmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Universiade için geri sayım başladığını söyledi. Akgül, “Tesisler tamam, sıra geldi organizasyonda” dedi.
2011 için yapılan spor tesislerini ve Cemal Gürsel Stadı’nı gezen Spor İl Müdürleri ile Federasyon Başkanları, “Erzurum’un müthiş tesisleri olmuş, inşallah bu tesislerde bütün Türkiye faydalanır” diye konuştular.
Erzurum’da düzenlenen Değerlendirme ve Planlama Toplantılarına katılan Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile Federasyon Başkanları, spor tesislerini gezdiler. Konaklı Kayak Merkezi, Üç binlik Buz Hokeyi Salonu, Cemal Gürsel Stadı ve Curling Salonunu gezen Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile Federasyon Başkanları 2011 Üniversiteler arası Kış Oyunları için yapılan spor tesislerine hayran kaldılar. Çoğu ilk kez Konaklı Bölgesindeki kayak tesislerini ve buz salonlarını görme imkanı bulan Spor İl Müdürleri ve Federasyon Başkanları, “Erzurum müthiş spor tesislerine sahip oldu, biz Türkiye olarak bu tesislerle gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Erzurum olimpiyatlara da ev sahipliği yapar. Diğer illerinde bu tesislerden en iyi şekilde faydalanacağına inanıyoruz” şeklinde konuştular.
Spor Tesislerine büyük bir hayranlık duyan Spor İl Müdürleri ve Federasyon Başkanları profesyonel liglerde takımı bulunmayan Erzurum’un muhteşem bir stada kavuşmasını ilginç bir durum olarak değerlendirdi. Diğer illerden gelen spor il müdürleri, “Böyle bir stat Avrupa’nın bir çok yerinde yok. Böyle muhteşem görünümlü bir stadı bulunan Erzurum’un profesyonel liglerde takımının bulunmaması hem garip bir durum, hem de Büyükşehir statüsündeki bir şehir için çok üzücü” dediler.
Erzurum’da yoğun bir gün geçiren Spor İl Müdürleri ve Federasyon Başkanları, curling salonunda büyülü ve keyifli dakikalar yaşadılar. Türkiye’nin ilk Curling Arenasını hayranlıkla gezen konuklar curling oynayarak stres ve günün yorgunluğunu attılar. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Tesislerin bitmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Universiade için geri sayım başladığını söyledi. Akgül, “Tesisler tamam, sıra geldi organizasyona” dedi.
Erzurum’da dünya çapında yedi tesisi sıfırdan yaptıklarını, atlama kulelerinin Avrupa’da bir ilk dünyada üçüncü sırada yer aldığını belirten Genel Müdür Yunus Akgül, “Ben inanıyorum ki tesislerde gösterdiğimiz özveri ve başarıyı organizasyonlarda daha üst sıralara taşıyacağız. Tesislerdeki tamamlanma oranı bugün itibariyle yüzde yüz. Şimdi sıra Erzurum’a ve Türkiye’ye yakışan muhteşem bir açılış organizasyonu yapmak” diye konuştu.
Spor tesislerini gezen Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile Federasyon Başkanları’nın onuruna Konaklı Kayak Merkezi’nde yeni yapılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde Cağ kebap ziyafeti çekildi.
 

 
Estetiği büfeler mi bozuyor?
 
Atalay gençliği sorguladı..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Allah'ın rahmeti üstüne olsun...
Büyük Türk Düşünürü Prof. Dr. Erol Güngör, ebediyete intikalinin 27'inci ...
Palandöken hazır da ya kent merkezi?
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 2011 Kış Oyunları’na hazırlık ...
Atasoy övgü topluyor..
Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ilçede göreve başladıktan sonra ...
 
Sağlıkçılar güvenlik istiyor
Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Güler, ...
Nazar değmez inşallah..
Bölgesel Amatör Lig 1.gurupta mücadele eden Büyükşehirbelediyespor kendi ...
2011 için ilk ciddi sınav
25. Üniversiteler arası Kış oyunlarına ev sahipliği yapacak Erzurum’da ...
 
Gençler halk müziğinde yarışacak
Erzurum’da sesine güvenen gençler, Gençlik Merkezi tarafından açılacak ...
2011 çayı 10 ton sattı
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR), 2011 Kış Oyunları’na özel ...
Allah devlete zeval vermesin..
Yakın bir zamana kadar uzman doktorun bulunmadığı Erzurum Karayazı Devlet ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri