Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>EĞİTİM
10 Kasım 2010 Çarşamba - 08:46

Bölge eğitimcileri Erzurum'da toplandı

Final Eğitim Kurumları Bölgesel Öğretmenler Kurulu toplantısı, Erzurum’da yapıldı. Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Ardahan, Kars, Malatya, Elazığ ve Adıyaman’daki Final Dergisi Dershaneleri’nin idareci ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu toplantıya, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Genel Müdür Şevket Ertem ve Bölge Yöneticisi Sabri Turan da katıldı.

Bölge eğitimcileri Erzurum da toplandı

Final Eğitim Kurumları Bölgesel Öğretmenler Kurulu toplantısı, Erzurum’da yapıldı. Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Ardahan, Kars, Malatya, Elazığ ve Adıyaman’daki Final Dergisi Dershaneleri’nin idareci ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu toplantıya, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Genel Müdür Şevket Ertem ve Bölge Yöneticisi Sabri Turan da katıldı.
Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlı illerde özel eğitim hizmeti sunan Final Eğitim Kurumları, Bölgesel Öğretmenler Kurulu toplantısını Erzurum’da gerçekleştirdi. Final Eğitim Kurumları’nın faaliyetleri, ilkeleri ve kurumsal kültürü üzerine konuşmaların yapıldığı toplantıda, özel eğitimde çok daha yüksek kalite standartlarına ulaşılması yönünde öğretmen ve idarecilerle görüş alışverişinde bulunuldu.
Erzurum Final Okulları Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final’in, özel eğitim hizmetleri sektöründe bir marka haline geldiğini söyledi. Final Eğitim Kurumları adı altında sundukları okul ve dershanecilik hizmetlerinde 30 yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Taşel, “Türkiye genelinde her yıl 200 bin öğrenci bize emanet ediliyor. 30 yıllık geçmişimizi hesaba katacak olursak, bugüne kadar milyonlarca öğrenciye özel eğitim verdik ve her birinin, rüyalarını süsleyen okullara yerleşmelerini sağladık.” diye konuştu.
Final Eğitim Kurumları’nın, Türkiye genelinde 215 dershane şubesi ve 6 Final Okulu ile özel eğitim hizmetleri sektöründe bir marka haline geldiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “Final Eğitim Kurumları olarak, yurt dışına da açıldık. Türkiye genelindeki şubelerimize ek olarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’da da şubelerimiz bulunuyor. Final Eğitim Kurumları, ilerleyen dönemlerde özel okullar ve üniversiteleriyle, gücü tartışılmaz bir eğitim ordusu haline gelmiş olacak.” dedi.
Son birkaç yıldır dershanecilik hizmetleri sektöründe gerileme süreci yaşandığını ve birçok özel eğitim kurumunun bu süreç içerisinde eriyip gittiğine dikkati çeken Taşel, Final Eğitim Kurumları’nın ise, söz konusu gerileme döneminde gücüne güç kattığını ve başarı çıtasını yükseltmeye devam ettiğini dile getirdi. Türkiye’de derece elde noktasında ilk bine giren öğrencilerden yüzde 35’inin Final’den eğitim alan öğrencilerden oluştuğunun altını çizen Taşel, “Türkiye genelinde 4 bin 300 civarında dershane olduğu gerçeğinden hareket edecek olursak, derece elde etme anlamında Final’in payının ne denli yüksek olduğunu çok daha iyi kavrayabiliriz. Kaldı ki, öğrencilerimizin bu yıl içerisinde elde ettikleri derece adedi, tamı tamına 3 bin 700 olmuştur.” şeklinde konuştu.
Toplantıya bölge illerinden katılan idareci ve öğretmenlere, Final’in kurumsal kültürü hakkında bilgiler de veren Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “Final Eğitim Kurumları olarak, sorumluluk sahibi, çalışkan, özgüveni yüksek, ülkesini seven, değişime açık, yeniliğe istekli ve toplumsal duyarlılığı yüksek öğrenciler yetiştiriyoruz. Bunun yanında üretken, analizler, sentezler ve çıkarımlar yapabilen; bilimde, sporda, sanatta başarıya odaklanmış, bilgiye erişmeyi ve bilgiyi kullanmayı öğrenmiş; çağdaş, özgür ve demokratik bir Türkiye idealinden ödün vermeyen; yaşama sevinciyle dolu, çevresine pozitif enerji yayan bir gençlik yetiştirmek, en büyük idealimizdir.” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Taşel, Final’in Erzurum’daki şubelerinin başarılarıyla ön plana çıktığına da vurgu yaparak, “Bizim anlayışımıza göre, İstanbul’daki eğitim kalitesi ne ise, Erzurum’daki, Ardahan’daki ve Edirne’deki eğitim kalitesi de aynı olmak zorunda. Bugün nasıl ki aranızda öğrencilik yılları Final’in sıralarında geçmiş öğretmen ve idareciler varsa, gelecek nesil de, yine bu sıralardan geçecek.” diye konuştu.
Genel Müdür Şevket Ertem’in de, eğitim planlamaları ve kurumsal gelişim üzerine bir konuşma yaptığı Bölgesel Öğretmenler Kurulu toplantısı, idareci ve öğretmenlerle yapılan görüş alışverişinin ardından sonra erdi.

 
İl Genel Meclisi tarıma yoğunlaştı
 
Atatürk sevgisini sanatla anlattılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Küçükler, bu çağrıya kulak ver..
Demokrat Eğitimciler Sendikası(DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, aralarında ...
Best FM’den Eğitim Kampanyası
İstanbul merkezli ulusal yayın yapan Best FM, sosyal bir projeye imza ...
İnşaatçılar eğitim yarışında
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şubesi’nde meslek içi eğitim hareketliliği ...
 
Esmer minik öğrencilerin yüreğini kazandı
Erzurum’da Palandöken Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ...
Sütbeyaz Üniversitelere not veriyor
Atatürk Üniversitesi’nin eski Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz, en iyi ...
YÖK hala rektör arıyor
YÖK, yeni kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi rektörlük başvuru süresini uzattı.
 
Başka yer bulamadınız mı?
Erzurum’un en eski okullarından Tatbikat İlköğretim Okulu’nun tarihi binasının, ...
Eğitim çarkı 'taşımayla' döndürülecek
“Taşımalı Ortaöğretim Uygulaması” kapsamında Erzurum İl Milli Eğitim ...
Güneş Vakfı, gençlere ufuk çiziyor
Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle göz dolduran Güneş Vakfı, ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri