Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
1 Nisan 2010 Perşembe - 09:34

EMNİYET BELEDİYE HUZUR İŞBİRLİĞİ

Aziziye huzur toplantısında konuşan Emniyet Müdürü Çelik, vatandaşlara seslenerek, “El ele verelim ve birlikte hareket edelim. Kanun tanımayanlara el birliğiyle dur dememiz lazım. Biz sizlere inanıyor, güveniyor ve sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Siz söyleyeceksiniz, biz takip edeceğiz. Hiç kimse size, bu ülkeye ve millete zarar veremez.” dedi.

EMNİYET BELEDİYE HUZUR İŞBİRLİĞİ

Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “Her vatandaş polistir, kolluk kuvvetidir, bu şehrin sahibidir” dedi.Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri Toplantı Salonu’nda Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile birlikte huzur toplantısı düzenleyen Çelik, vatandaşlara ve muhtarlara seslenerek, “Lütfen gördüğünüz olumsuzlukları, 155 Polis İmdat hattına ihbar edin. Kimse ‘polis beni deşifre eder’ gibi bir endişeye kapılmasın. Yapılan ihbarlar mutlak süratle gizli kalacaktır. Yaşadığımız alanların huzurlu ve güvenli olmasını istiyorsak, bunu birlikte başarabiliriz.” diye konuştu.

//HUZUR TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

Huzur toplantısına Müdür Çelik ve Başkan Cengiz ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Ulaş, Aziziye İlçe Emniyet Amiri Fethi Bünet, Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Oral ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Emniyet Teşkilatı olarak, yapmak istedikleri ile halkın beklentilerini yerine getirmek için huzur toplantıları gerçekleştirdiklerini dile getiren Çelik, göreve geldikleri ilk andan itibaren halka daha kaliteli hizmet sunmak, halkın can ve mal güvenliğini daha iyi sağlamak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

//VATANDAŞ-POLİS İŞBİRLİĞİ

Toplantıya katılanlara çağrı bulunan Emniyet Müdürü Çelik, “Polis olarak sizlerden şunu bekliyoruz; hepimiz birer polis, birer kolluk kuvveti ve hepimiz bu şehrin sahibi. Hepimiz üzerine düşeni yapsak, teşhisi hızlı, etkili ve zamanında koyarız. Hepsinden önemlisi kimse mağdur olmadan sorunları çözeriz. Başınız sıkıntıya girdiğinde ve gördüğünüz her olumsuzluğu bizlere iletin. Her olumsuzlukta 155’i arayın. ‘Polis beni deşifre edecek mi’ diye bir endişeye kapılmayın. Sizin bize yaptığınız ihbar gizli kalacaktır. Lütfen bize yardımcı olun. 155’i hızlı, her zaman ve tereddütsüz kullanmanızı istiyorum. 155’in başında polisimiz, 24 saat sizin huzurunuz ve güveniniz için görev yapıyor. İhbar ettiğiniz zaman üç dakika içinde ekibimiz gelmezse, beni arayın. Ulaşamadığınız takdirde ben size dönerim. En geç beş dakika içerisinde yanınızda veya verdiğiniz adreste olacaktır. Size teminat ve söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

//HUZURA HALK DESTEĞİ

 “Sizin can ve mal güvenliğiniz bizim için çok önemli.” diyen Emniyet Müdürü Çelik, şunları söyledi: “Hırsızlığı ve olumsuzlukları birlikte önleyeceğiz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Yeter ki bizlere yardımcı olun. El ele verelim ve birlikte hareket edelim. Her şeyi bize bırakmayın. Herkes gördüğünü bizimle paylaşırsa, hem kendisine hem de komşusuna iyilik etmiş olur. Sizin gördükleriniz bizim için çok önemli. Polisimiz sizin polisiniz ve sizin evladınız. Sizin evlatlarınız bizim memleketimizde, biz de buralarda hizmet ediyoruz. Herkes bu ülkenin evladı. Biz bir arada yaşıyorsak, kanun tanımayanlara el birliğiyle dur dememiz lazım. Biz sizlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz ve sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Siz söyleyeceksiniz, biz takip edeceğiz. Hiç kimse size, bu ülkeye ve millete zarar veremez.”

//AZİZİYE HUZUR KENTİ

Aziziye’nin Erzurum’un en huzurlu bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Çelik, daha huzurlu bir kent oluşturmak için işbirliğini çok önemsediklerini dile getirdi.

Emniyet Müdürü Çelik, sözlerine şöyle devam etti: “Erzurum Polis teşkilatı olarak, sizin hizmetinizde ve emrinizdeyiz. Size hizmet etmekten büyük keyif alıyor ve şeref duyuyoruz. Kendi insanımız bizim başımızın tacıdır. Biz bu insanımıza hizmet etmeyeceğiz de, kime hizmet edeceğiz. Devlet bizi buralara hizmet etmek için gönderiyor. Benim arkadaşlarım burada kılık kıyafete uymuyorsa ve siz bunu bana bildirmiyorsanız, günahı vebali sizin boynunuzadır. Herkes işini dürüstçe yapacak, onurlu ve şerefli insanlar olarak her işimizi doğru yapacağız. Emniyet Müdürlüğü olarak şuna inanıyoruz; gücünü halkından almayan, halkın desteğini arkasına almayan hiçbir kurum ve kuruluş başarılı olamaz. Sizlerin talepleri bizim için emirdir.”

Emniyet Müdürü Çelik, Polis Haftası kutlamaları için tüm katılımcıları 10 Nisan’da Havuzbaşı’na davet etti.

//CENGİZ’DEN EMNİYETE TEŞEKKÜR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, belediye olarak hizmeti ilçenin her köşesine eşit bir şekilde götürmekle mükellef olduklarını belirtti. Ciddi ve kararlı adımlarla ilçenin kronik sorunlarına çözüm ürettiklerini dile getiren Başkan Cengiz, “Biz ‘bilgiyi, insanı ve mali kaynakları iyi yöneteceğiz’ dedik göreve talip olduk. Bunun meyvelerini de toplayacağız. Biz sizlerin parasıyla hizmet ürettiğimiz için çalışmalarımızı planlı yapacağız. Ilıca’nın neredeyse tamamını yeniden inşa edeceğiz. İlçemizi, çarşısıyla, meydanıyla, parkı, bahçesi ve sokağıyla, turizm merkezi vizyonuna yakışır bir vizyona kavuşturacağız.“ diye konuştu.

Huzur toplantısına katılan ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen de, yöneten ve yönetilen kesimin bir arada bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, huzurlu ve çağdaş standartlarda bir ilçe oluşturmanın bu tür anlamlı etkinlik ve organizasyonlarla sağlanabileceğinin altını çizdi.

Toplantıda Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ile Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, halkın sorunlarını ve beklentilerini dinlediler.

 
Başkana ‘talih kuşu’ konmuş
 
AYASOFYA ISRARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AZİZİYE BELEDİYESİ HIZLI BAŞLADI
Aziziye Belediyesi, yaz sezonuna hummalı bir şekilde hazırlanıyor. İlçede ...
4.KATTAN DÜŞTÜ
Erzurum’da cam silerken 4. kattan düşen kadın hayatını kaybetti. Bugün ...
BAYBURTLULARIN YAPTIĞINA BAKIN!
Erzurumluların, Erzurum'dan ayrı tutmadığı Bayburt, Erzincan'da bir bir ...
 
VİLAYETE AĞIR ELEŞTİRİ
Palandöken Gazetesi Yazarlarından derya Doğan, "bir kurşunlatmadığınız ...
2011 PROJESİ ÖDÜL ALDI
BİDEB tarafından düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri arası Araştırma Projeleri ...
EFE GÖREVE BAŞLADI
Erzurum’da 2006 yılından bu yana Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği ...
 
ÖDÜL ALAMADIK!
Atatürk üniversitesi İletişim Fakültesinin düzenlendiği 6. Kar Film Festivali ...
Dedeman Otel Genel Müdürü Nuri Avşarer, yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarında ...
NEVRUZ ÇAPULÇULARA BIRAKILMAYACAK!
Atatürk Üniversitesi (AÜ) öğrenci konseyi tarafından organize edilen Nevruz ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri