Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
17 Mayıs 2011 Salı - 15:22

Hizmet ödülleri sahiplerini buldu

Haber 25 Gazetesi’nce organize edilen “Erzurum İçin Bir Adım Öteye” adlı istişare toplantısı Palandöken’de yapıldı. Gecede, siyasetçilerden bürokratlara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden sendika başkanlarına varıncaya kadar, Erzurum’a hizmet eden yöneticilere ödül verildi.

Hizmet ödülleri sahiplerini buldu

Haber 25 Gazetesi’nce organize edilen “Erzurum İçin Bir Adım Öteye” adlı istişare toplantısı Palandöken’de yapıldı. Gecede, siyasetçilerden bürokratlara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden sendika başkanlarına varıncaya kadar, Erzurum’a hizmet eden yöneticilere ödül verildi.
Geceye AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak ve Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Yavilioğlu, çok sayıda bürokrat, işadamı, siyasetçi ve basın mensupları katıldı.
Gecede Konuşma yapan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, “Erzurum’da böylesine bir istişare toplantısını yerel basının yapması beni hayli mutlu etmiştir.” dedi. Erzurum’da görevi süresince yaptıklarını anlatan Vali Öztürk, “Erzurum layık olduğu yerdedir. Böylesine bir organizasyonda Erzurum’u konuşmak çok güzel, umarım ‘Bir Adım Öteye’ isimli bu toplantıdan çıkacak sonuçlar Erzurum için hayırlara vesile olur. Kolektif çalışmanın bir örneği olan bu anlamlı toplantıyı düzenleyen Haber 25 Gazetesi’ne teşekkür ederim” diye konuştu.
AKSAK: SİYASET HİZMET ETME ARACIDIR…
Gecede konuşan, Ak Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Erzurum halkının vefalı bir toplum olduğunu belirterek, Erzurum’u hak ettiği yere getirmek amacıyla her koşulda çalıştığını ve bu çalışmayı da sürdürme gayretinde olduğunu söyledi. Siyaseti hizmet aracı olarak gördüğüne işaret eden AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti’nin 8 yıllık hizmet döneminde Erzurum’un geleceğini ve çehresini değiştiren yatırımlar yaptığını hatırlattı. Bugüne kadar AK Parti dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a çok farklı bir sevgisinin olduğuna değinen Aksak, “Cumhuriyet tarihi boyunca AK Parti döneminde yapılan yatırım ve atılımlar başka hiçbir siyasi hükümet döneminde yapılmamıştır. Erzurum’a AK Parti hükümeti tarafından başta sağlık alanı olmak üzere bir çok alanda yatırımlar gerçekleştirilerek, Erzurum’un makus talihinin değişmesine öncülük yapılmıştır” diye konuştu.
ÇIĞLIK AK İCRATLARI ANLATTI…
Gecede konuşma yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise, 8,5 yılda Türkiye’de yapılan icraatları anlattı. 2002 yılında 376 TL olan en düşük emekli maaşını, 2011 yılında 872 TL’ye yükselttiklerini ifade etti. Türkiye’nin 8,5 yıl öncesine göre çok mesafe kat ettiğini söyleyen Çığlık, “2002 yılında 26,8 milyar dolar olan, Merkez Bankası döviz rezervlerini, 2011 yılı başında 82,6 milyar dolara çıkarttık. 1993–2002 yılları arasında ortalama sadece 53,1 büyüyen Türkiye ekonomisini, 2003–2010 yılları arasında ortalama yüzde 4,9 büyüttük. Yıllardır zarar açıklayarak milletimize yük olan devlet bankalarını kara geçirdik. 2001 krizinde 12,1 milyar liralık görev zararı eden ziraat bankası, son yedi yılda hazine’ye 18,3 milyar lira kaynak aktardı. Ziraat Bankası 2010 yılında 3 milyar 713 milyon TL kar açıkladı.” dedi.
Çığlık şöyle devam etti. “Ekonomik alanda 8,5 yılda yapılan büyük değişimlerin ardından, sağlık, eğitim, sosyal yardım, tarım, ulaşım ve diğer alanlarda da büyük değişim ve güzel gelişmelerin olduğunu herkesin olduğu gibi sizlerde farkındasınız. Ak Partinin 8,5 yılda yapmış olduğu hizmetleri, diğer siyasi partilerin 87 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, yapamadıklarını veya yapmadıklarını çok iyi bilmekteyiz.” ifadelerini kullandı. 
YAVİLİOĞLU, ‘GÜÇLÜ EKONOMİ’ DEDİ…
AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Yavilioğlu, gecede yaptığı konuşmasında, "Bizler sizlerle varız. Temsil noktasında Sayın Başbakanımıza ve bizlere duyduğunuz güvene 8 yıl boyunca hizmetle cevap vermeye çalıştık. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde başlattığı ‘Türkiye Hazır Hedef 2023’ sloganı ile güçlü ekonomi, güçlü demokrasi anlayışını geliştirerek ülkemize, özellikle şehrimizin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hizmetimize devam edecek, sizlerle hedeflerimize inşallah beraber yürüyeceğiz.” dedi.
BAŞKAN KÜÇÜKLER: ERZURUM İÇİN SEFERBERİZ…
Gecede konuşma yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Ahmet Küçükler de, böylesine bir organizasyonda Erzurum için belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa tüm personelleriyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarını ve Erzurum’un gelişmesinde ve kalkınmasında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından gecede Erzurum’a hizmet veren siyasetçi, bürokrat, sivil toplum kuruluşları ve sendikacılara birer şükran plaketi takdim edildi.
 

 
Türkiye ortalamasını geçtik..
 
Bunlar da pirim rekortmenleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Küçükler Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı
Türkiye genelinde dağıtımı yapılan bir yerel yönetim dergisi, bu yıl 3’üncüsünü ...
Sigara yasağından geri adım yok
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Seçimler nedeniyle sigara yasağında herhangi ...
Palandöken'de yeşil çevre seferberliği
Erzurum'un merkez Palandöken ilçesinde ağaçlandırma çalışması başlatıldı.
 
Yakutiye parkı haziranda açılıyor
Yakutiye Belediyesi, Yakutiye Parkında çevre ve peyzaj düzenlemesini tamamlayarak ...
Küçükler'den Mahallebaşı atılımı
Mahallebaşı’nda Yağcılar Hali projesi hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyesi ...
Hürriyet Treni Doğu yollarında
Hürriyet Gazetesi ile TCDD'nin işbirliğiyle düzenlenen 'Hürriyet Hakkımızdır/ ...
 
Çelik, Dönmez’i ödüllendirdi
Muğla’da yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda birinci olan Yakutiye ...
EDT tiyatroyu ilçelere taşıdı
Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT), ilçelerdeki çocukları tiyatroyla buluşturmaya ...
A.Ü. Hilmi Yavuz'u ağırlayacak
Türkiye’nin tanınmış şair ve yazarlarından olan Hilmi Yavuz, Erzurum’a ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri