Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
15 Temmuz 2010 Perşembe - 06:51

MHP'de Referandum hareketliliği

MHP Erzurum İl Teşkilatı, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesinde özel bir seçim komisyonu oluşturdu. Önümüzdeki haftadan başlayarak, Erzurum’un tüm ilçe ve köylerine çıkarma yapacak olan komisyon üyeleri, seçmenleri referandum hakkında bilgilendirecek ve Anayasa değişiklik paketiyle yapılmak istenenleri anlatarak, “hayır” oyu isteyecek.

MHP de Referandum hareketliliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesinde özel bir seçim komisyonu oluşturdu. Önümüzdeki haftadan başlayarak, Erzurum’un tüm ilçe ve köylerine çıkarma yapacak olan komisyon üyeleri, seçmenleri referandum hakkında bilgilendirecek ve Anayasa değişiklik paketiyle yapılmak istenenleri anlatarak, “hayır” oyu isteyecek.

//HALKA “HAYIR ÇAĞRISI” YAPACAKLAR

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, 12 Eylül’de yapılacak olan referandumla hayata geçirilmek istenen Anayasa değişikliğine geçit vermeyeceklerini söyledi. Değişiklik paketinde milletin menfaatine olabilecek tek bir madde bulunmadığını ileri süren Zekai Kaya, “Bu paket, birilerini Yüce Divan’da yargılanmaktan kurtaracak bir manevra özelliği taşıyor. Buna izin vermeyeceğiz, milletin hakkının, hukukunun ve bu ülkenin yarınlarının, birileri tarafından ipotek altına alınmasına göz yummayacağız.” diye konuştu. Başbakan’ın, MHP ve Ülkücü camianın, referanduma “evet” oyu vereceği yönündeki bir takım beyanlarının bulunduğuna dikkati çeken Kaya, “Böyle bir şeyin değil pratiği, düşünülmesi bile mümkün olamaz. MHP ve Ülkücü camia olarak referandum karşısındaki duruşumuzu net bir biçimde ortaya koyduk. Oyumuz kesinlikle “hayır” olacak.” diye konuştu.

//KAYA’NIN DEĞERLENDİRMESİ

Türkiye kamuoyunun, referanduma gidilmesini gerektiren Anayasa değişikliği hakkında yanlış bilgilendirildiğini, değişiklik yapılan maddelerin, sanki de milletin kurtuluşu gibi gösterildiğini vurgulayan Başkan Zekai Kaya, durumun tam tersi olduğunu ileri sürerek, “İnsanları artık daha fazla yanlış bilgilendiremeyecekler. Çünkü Anayasa değişikliği ile yapılmak istenen şeyler çok farklı. MHP olarak, işte biz bunları anlatmak için hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı. Teşkilat olarak, 10’ar kişiden oluşan seçim komisyonları kurduklarını açıklayan Başkan Kaya, bu komisyonların önümüzdeki günlerde Erzurum’un tüm ilçe ve köylerini karış karış gezerek, referandumun Türkiye’yi götüreceği sonuçla ilgili olarak bilgilendireceklerini dile getirdi. Başbakan Erdoğan’ın, Anayasa değişikliği ile ilgili referandumdan çok korktuğunu, gerçeklerin anlaşılmasını önlemek için de, Türkiye’de devamlı suni gündemler oluşturduğunu kaydeden Başkan Kaya, “Bu millet 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda “hayır” oyu kullanarak, aslında yolsuzluğun, hırsızlığın, talanın, içi boş bir siyasetin önüne geçecek. Başbakan ve hükümeti de, millet önünde er ya da geç muhakkak hesap verecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

 
Havaalanı bagaj alımlarında büyük sorun
 
Kazaya davet
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Başkan 22 Temmuz 2010 Perşembe 13:18

1-Balyoz istiyorsaniz Hayir deyin. 2-geceyarisinda tutuklanmayi isti hayir deyin. 3-filistin askisina asilmak isti hayir deyin. 4-tirnaklarinizin sökülmesini ist hayir deyin 5-makatiniza cop sokulmsini isti hayir deyin 6-abiniz veya babanizin faili mechul ist hayir deyin. 7-ciril ciplak karda iskence ist hayir deyin. 8-ceyrana verilmekten hosnutsaniz hayir deyin. 9-fislenmeyi kabul ediyorsaniz hayir deyin Bakmayin siz o desteklediginiz parti liderleri,ilk onlar KACAR disariya. Tarihe

Yorumu oyla      0      0  
MHP ve Ülkücüler 22 Temmuz 2010 Perşembe 11:29

MHP ve Ülkücüler kadar başınıza taş düşsün sizin nedir bu kadar uğraşmak kardeşim nedir alıp veremediğiniz MHP eski MHP değil ve olmayacaktır Vatanı bölen milleti bölen hain eşkıyaya bile bu kadar vurmuyorsunuz yazıklar olsun size.Neyin hesabı bunlar amaç nedir ? Çıkarın ağzınızdaki baklayı da öğrensin herkes.

Yorumu oyla      0      0  
Şehit 21 Temmuz 2010 Çarşamba 21:41

Allah rahmet eylesin, bende başbakanla beraber ağladım, sonra birdaha ağladım acaba Ülkücü akımın siyasi hareketi neden bu durumu düşünemedi diye, sonra bu gün annesi Zeynep ananın darbecilere beddua'sını okuyunca yine ağladım, bu ne mantıktır şehit mustafa yad ediliyor, milyonlar gözyaşı döküyor bu durumdan sadece mhp sözcüleri rahatsız

Yorumu oyla      0      0  
Kars'a yürekten tebrikler ! 21 Temmuz 2010 Çarşamba 18:59

Kars'ı tebrik ederim , darısı başımıza.Neden mi ? Buyrun okuyun ________________________________________ http://haber.mynet.com/detay/politika/mhpden-erdogani-kizdiracak-yeni-afis/523359

Yorumu oyla      0      0  
dadaş 21 Temmuz 2010 Çarşamba 18:06

12 Eylül darbesinin mimarı Kenan Evren hakkında sert sözler söyleyen Mustafa Pehlivanoğlunun annesi '47 kişinin imzasını atıyor diye seviniyor. Senin evladın yok mu Kenan Evren... Allah sana da evlat acısı versin. Cenabı Allah vücudun hayrını vermesin, evlat acısı versin. Benim çocuğum suçsuz yere gitti' dedi. MHP il başkanı senin yaşın kaç ? sana göre bu aile paçavra ülkü

Yorumu oyla      0      0  
NE DEĞİŞECEK ? 21 Temmuz 2010 Çarşamba 10:37

BIRAKIN 80 ÖNCESİ RUHLA YAŞAYALIM...ALLAH NASİP ETTİĞİNDE YANDAŞLARINA DEĞİLDE, ÜLKÜCÜLERE SAHİP ÇIKSAYDILAR ERZURUM MİLLET VEKİLLERİ ŞİMDİ DAHA DERLİ DOPLU BİR ERZURUM ÇIKIŞIMIZ OLURDU.HİÇ ÜMÜDİMİZ YOK, İŞİN DOĞRUSUDA BU....ÇIKAR YİNE BİRKAÇTANE POLATLAT, HİMOĞULLARI VS. VE YİNE NEFİSLERİ PEŞİNDE KOŞARLARLAR.ONUN İÇİN " HESBİN ALLAHU VENÜĞMEL VEKİL ,, DİYİP OTURACAĞIZ. " SAFLARINA ÇEKEBİLMEK İÇİN DOSTLARINI UZAKLAŞTIRIP DÜŞMALARINA YAKINLAŞTILAR ! ZİRA DÜŞMANLAR DOST OLMADI AMA ESKİ DOSTLAR??

Yorumu oyla      0      0  
İktidar !! 20 Temmuz 2010 Salı 21:27

Allahın izniyle MHP seçimlerde tek başına iktidar.Ege iç anadolu ve diğer bölgelerde oyunu artırdı çok sayıda belediyeyi aldı pek çok ilde de belediyeyi aldı, İnşallah Doğuda da oylarını yine eski seviyelerine çıkarıp kalelerini geri alacak, Ülkeyi bu içinde bulunduğu çıkmazlardan, sorunlardan kurtaracak tek başına kimseye danışmadan, Ülkeyi kaldığı yerden yönetmeye ve refaha ulaştırmaya devam edecek.Her türlü iftira ve sataşmaya rağmen !

Yorumu oyla      0      0  
siyami 20 Temmuz 2010 Salı 15:55

Ülkücü'nün Ruhu işte budur - Bir asker belirdi başında takke yasak dedi.Takke yasak.Haykırdı Hüseyin "Takkemi çıkarmam" dedi. Dipçik darbesiyle seccadesinin başına yığıldı Hüseyin.Seccadesi kana boyanmıştı.Şehit olmuştu Hüseyin.Kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetmiş. Mertebelerin en yücesine şehitlik mertebesine ulaşmıştı Hüseyin.Ülküdaşlarının omuzlarında 17 Temmuz 1987 günü Bafra'da toprağa verildi.Hâl böyle iken bugün yaşasaydı Hüseyin,MHP'li geçinenler ona müsvette diyeceklerdi.

Yorumu oyla      0      0  
Doktor 20 Temmuz 2010 Salı 13:55

Cemil Kazancı adlı yorumcuya bakılırsa, il başkanının bir gazeteye verdiği demeçle MHP'yi iktidara taşıyacağına inanıyor. Böyle bir mantık olabilir mi? Bu nasıl bir bakış açısı hayret ki hayret...

Yorumu oyla      0      0  
Ülkücülük 20 Temmuz 2010 Salı 13:42

Ülkücülüğü anarken, ağzınıza alırken dikkat edin akıllı olun....Ülkücünün tekmesi pek serttir ! Adamı sersemleştirir anasını ağlatır aklınızı başınıza alın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Havaalanı bagaj alımlarında büyük sorun
Erzurum havaalanının bagaj dağıtım sisteminde yaşanan sorunlar vatandaşı ...
Bunlar köprü değil, altgeçit
Erzurum’da son dönemlerde çok sayıda alt geçit yapıldı. Trafik akışını ...
Vali Öztürk müdahale etmeseydi, Erzurum’a kükürt dioksit oranı oldukça ...
 
Gözler 16 Temmuz'da
Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Cimcime Hatun Kümbeti’nin akıbeti, ...
İl Genel Meclisi'nde sona doğru
İl Genel Meclisi Hizmet Binası’nda geriye doğru sayım başladı. Geçtiğimiz ...
2011 Artvin'e açıldı
Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi tarafından organize edilen ve bu ...
 
Aziziye Ovacık Şenliklerinde kurulan çadırları ziyaret eden AK Parti Milletvekili ...
Çok istediler, oldu
Erzurum’un Narman İlçesi’nde, ilçe ile il merkezi arasındaki karayolu ...
Aziziye'de ödül günü
Erzurum’da hafta sonu düzenlenen 1. Aziziye Ovacık Şenlikleri, oldukça ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri