Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
6 Aralık 2010 Pazartesi - 02:52

Terbiyesizliğin daniskası

'Üstsüz DJ' olarak adından söz ettiren Vanilla Sky'ın Erzurum'da cumartesi günü yapması planlanan gösterisi için şehirde tepkilerin artması üzerine organizatörler geri adım attı.

Terbiyesizliğin daniskası

'Üstsüz DJ' olarak adından söz ettiren Vanilla Sky'ın Erzurum'da cumartesi günü yapması planlanan gösterisi için şehirde tepkilerin artması üzerine organizatörler geri adım attı.
Üstsüz DJ olarak ünlenen Ukrayna asıllı Vanilla Sky'ın cumartesi günü Erzurum'da yapacağı gösteri öncesinde şehirde tansiyon yükseldi. Bir eğlence merkezinin davetlisi olarak Erzurum'da gösteri yapacak olan Vanilla Sky'ın şovuna tepkilerin artması, eğlence merkezinin geri adım atmasına neden oldu. Eğlence merkezi yetkilileri yaptıkları açıklamada, programın tamamen iptal edildiğini duyurdu.

 
Müftülüğe de bu yakışırdı..
 
2011 resmiyete bindi
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sinan 10 Aralık 2010 Cuma 02:42

hocam abartıyorsunuz bence, çok hoş güzel kadın çok da tatlı birşey ne olmuş sanki gelmiş gösteri yapmış gitmiş kime ne zararı var. sanki erzurum elden gitti.

Yorumu oyla      0      0  
Terbiyesiz DJ Geldi 9 Aralık 2010 Perşembe 21:19

Tüm ısrarlara ve uyarılara rağmen sırf MHP ve ülkücüler ve diğer partiler istemediği ve tepki gösterdiği için Bu ahlaksız DJ kadını Erzuruma getirdiler , Üstsüz olmasada Bikini ile şov yaptırdılar AKP'li yöneticiler bunu hesabını vermek zorunda bu nasıl bir ahlak bu nasıl bir siyaset anlayışı, demekki Sırf MHP veya başka bir parti istemedi diye, muhalefet olsun diye oy kazanmak uğruna Cumhuriyet caddesinde Çırılçıplak bile dolaştırırlar bunlar, oy için gözleri dönmüş insanlar sizi, 2011 Olimpiyatları ayağına siyasi hesaplar ve seçim yatırımları yapıyorlar yetmemiş gibi Erzurumun ahlakınıda bozacaklar , bu organizasyonu kim yaptıysa Erzurumdan özür dilemeli.Yoncalıktaki şov yaptığı kulübü de ben kınıyorum yuhluyorum.Türbedekileri , mezardakileri, rahatsız ediyorsunuz, burası Gavur memleketi deyil. _______________________________________ Mynet haberde oy ve yorum vermenizi rica ediyoruz... http://birbak.mynet.com/detay/guncel/tepkilere-ragmen-erzurumda/6509

Yorumu oyla      0      0  
üstsüz 9 Aralık 2010 Perşembe 02:00

ne var ne olmuşki yazın plajlarda dolu üstsüz güneşlenenler var cıbıl cıbıl dolanirlar oda gelsin erzurum caddelerinde dolansın parası yoktur belki garibimin para toplayıp üstbaş alırız dadaşlar olarak :))

Yorumu oyla      0      0  
hulki 8 Aralık 2010 Çarşamba 17:37

size ne bırakın insanları ne halleri varsa görsün dj ile uğraşacağınıza memleketin nehirlerini bile satıyorlar onlarla ilgilenin biraz da

Yorumu oyla      0      0  
Kurtkan 7 Aralık 2010 Salı 00:52

Erzurumda oynanan ve oynanacak her türlü oyuna verilecek cevap vardır gençlerimiz herşeyi farkındadır,hangi kesim olursa olsun Türkiyenin kalesi Erzurumda hiçbir oyuna müsade edilmeyecektir eğer müsade ediliyor gibi görünen bir durum varsa emin olun Erzurumun ihtiyaçları ve kalkınmasi için göz yumulan bir tavizdir ! Erzurumlu,Erzurum dadaşı gerektiği zaman gerektiği yerde nasıl tepki vereceğini iyi bilir nasıl tokat atacağını da iyi hesaplar,Kimse Erzurum için hesap yapmasın Akıllı olunnn !!!

Yorumu oyla      0      0  
KARAKAN REİS 7 Aralık 2010 Salı 00:40

Kayak otelleri ilk yapıldığından ve bu kış turizmi Erzuruma geldiğinden beri zaten yeterince rezalet yaşanıyor dağda, elbette turizm olacak insanlar ailesiyle gelecek eğlenecek erzurumun reklamı yapılacak ama bundan daha fazlası var dağda,alkol su gibi Rus turistlerin yaptıkları rezalet,Ruslara gerek yok bir kısım yerli turist de rezalet çıkarıyor otel odalarında dönen her türlü rezaletten bahsediyorum erzurumu kirletmesinler burası Türbeler,Camiler kentidir Defolun gidin derim bu ahlaksızlara...Rusun olduğu yerde ahlaksızlık pislik mutlaka olacaktır,Ermenileri üzerimize salan ve soykırım yaptıran Rus ,bugün otellerimizi zaptetmiş ve ahlaksızlıklarıyla Erzurumu kirletmektedir. Erzurumda KIş turizminin adı dağa manita getirmek, otel odalarında partiler düzenlemek,alkolü su gibi tüketmek ve daha niceleriyse lanet olsun böyle turizmin içine. Şehir merkezinde bir kısım insan aç yatarken Palandöken dağlarında bir kısım insan israf ve haram sınırlarını aşıyorsa olmaz olsun böyle turizm.....

Yorumu oyla      0      0  
Gürhan Özorhan 6 Aralık 2010 Pazartesi 10:28

Hangi temiz toplumdan bahsediyorsunuz ,hergün işlenen suçlar,adam bıçaklamalar,al kol,eroin,zina gibi suçların tavan yaptığı bir kentte,sosyal bir organizazyon yapmak isteyen bir eglence yerini protosto etmek mi dadaşlık.2011 e hazırlanan şehrimizde bu gibi çirkin olayları basına bile taşımak kentimizin görünmeyen yüzünün pazara çıkarılması değilmidir.Basın daha duyarlı ve objektif olmalıdır.Şehrimize gelen turist dağdan inmeyecek mi.Eglence yerlerini ve şehrimizi gezmeyecekmi.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THK zirvesinden 'müjde' çıktı
THK olarak Erzurum'a ve Erzurumluya vefa borçlarının bulunduğunu dile ...
Topçu rahmetle anıldı
Düşünür Nurettin Topçu, ölümünün 35. yılında düzenlenen etkinliklerle anıldı.
Reyhani vefa bekliyor..
Erzurumlu ünlü Halk Ozanı Aşık Yaşar Reyhani, 10 Aralık Cuma günü ölümünün ...
 
Mahallebaşı bunu hak etmiyor...!
Mahallebaşı, Gülahmet Esnaf ve Sanatkarlar Yardımlaşma Dayanışma Derneği ...
HES'lere tepki yağıyor
Derelerin Kardeşliği Platformu (DEKAP) üyeleri, doğal SİT ilan edilmiş ...
Erzurum dünyada bir ilki gerçekleştirdi
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Prof. ...
 
Büyükşehir'in rahatı bozuldu
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün, “kar yağışının eli kulağında” ...
Topçu genç nesle anlatılacak
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi ve Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum ...
Minibüsçülere göre ulaşımda sorun yok
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, ulaşım hizmetleri yelpazesini genişletmek ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri