Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
14 Nisan 2010 Çarşamba - 08:34

ÇIĞLIK DESTEK İSTİYOR

Türkiye gündeminin oldukça yoğun olduğuna dikkat çeken Milletvekili Çığlık, Anayasa’nın 1982 yılından beri en kapsamlı şekilde değiştirilmesinin gündemde olduğunu ifade ederek” Bu değişimler sizlerin desteğiyle gerçekleşiyor. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da partimizin arkasında duracağınıza inanıyoruz.”dedi.

ÇIĞLIK DESTEK İSTİYOR

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Aziziye ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.Beraberinde Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ahmet Gül, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle belediye meclis üyelerinin katıldığı Aziziye gezisine ilçeye bağlı Başçakmak Köyü’nden başlayan Çığlık, köy girişinde Muhtar İbrahim Çankaya ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Çocuklara şeker dağıtan Çığlık, daha sonra Muhtar Çankaya’nın evinde kadınlarla yer sofrasında kahvaltı yaptı.

Başçakmak Köyü İlköğretim Okulu’nda halkla bir araya gelen Çığlık, muhtar Çankaya’dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Muhtar İbrahim Çankaya, köyde afetten zarar görmüş evlerin hafriyatının temizlenmesi ve daha önce kapatılan sağlık ocağının yeniden açılması ile birlikte köyün sorunlarını Milletvekili Çığlık’a ileterek, çözümü noktasında destek istedi.

//MİLLETVEKİLLERİYLE İSTİŞARE

AK Parti Milletvekillerinin Erzurum’un gelişimi noktasında yoğun mesaj harcadıklarını ifade eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Çeşitli komisyonlarda görev yapan milletvekillerimiz iş yoğunluğundan fırsat buldukça da ilimize, ilçemize ve köylerimize teşrif ederek halkımızın sorunlarını ve beklentilerini dinliyorlar. Bizler yerel yönetimler olarak hangi vekilimizin kapısına çaldıksa, her zaman büyük ilgi ve desteklerini gördük. İlçemizin kangren haline gelen önemli sorunlarına çözüm ürettiysek ve özellikle kentsel dönüşümde ilçemiz adına tarihi adımlar attıysak, bunda en büyük pay sahibi değerli hemşehrilerimiz ve milletvekillerimizindir.” dedi.

Halkın hizmet en güzeline ve en mükemmeline layık olduğunu dile getiren Cengiz, “Her türlü sorununa çözüm istemek hemşehrilerimizin en doğal hakkıdır. Fakat bu sorunların çözümünün bazıları kısa, bazıları orta ve bazıları da uzun vadede çözülecek sorunlardır. Burada önemli olan iyi niyetli ve samimi çalışmaların yapılmasıdır. AK Parti iktidarı döneminde de ülkemiz ve şehrimiz önemli hizmetlerle tanışmıştır.” diye konuştu.

//ÇIĞLIK: AK PARTİ İKTİDARI GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALMAKTADIR

Gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, “Sizlerin destek ve teveccühü ile yine sizlere hizmet gibi çok ulvi bir görevi ifa ediyoruz. AK Parti iktidarında ülkemiz sağlıktan eğitime, yerel hizmetlerden kamu yatırımlarına varıncaya kadar, her alanda büyük atılımlar gerçekleştirmiş ve cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarına kavuşmuştur. Gücünü milletten alan iktidarımızın yaptığı yatırım ve çalışmada yine en büyük katkı milletimizin olmuştur. Bugüne kadar sürekli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak ve destekleyerek onu güçlendiren milletimizin aynı azim ve kararlılıkla desteğini sürdüreceğine yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

//ANAYASA DEĞİİKLİĞİ, ÖZGÜRLÜK GETİRECEKTİR

Türkiye gündeminin oldukça yoğun olduğuna dikkat çeken Çığlık, Anayasa’nın 1982 yılından beri en kapsamlı şekilde değiştirilmesinin gündemde olduğunu ifade ederek, “Sözkonusu değişimler öncelikle demokrasinin tam anlamıyla yerleşmesine vesile olacaktır. Demokrasinin tüm gelişmiş ülkelerde getirdiği hürriyetlerin gelmesi anlamı taşımaktadır. Karşılaşılan engellerin aşılması anlamına da gelen bu değişim, dayatma düzeninin sona ermesine vesile olacağı gibi, egemenliğin kayıtsız şartsız halkın iradesine bırakılacağı bir anayasa söz konusu olacaktır. Bu değişimler sizlerin desteğiyle, sizler sayesinde gerçekleşiyor. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra aynı şekilde sayın başbakanımızın ve partimizin arkasında duracağınıza inanıyor, gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

//ÖNCE CİRİT İZLEDİ, SONRA HALKI DİNLEDİ

Milletvekili Çığlık, daha sonra vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyerek cevapladı. Köyde afetten zarar görmüş evleri yerinde inceleyen Milletvekili Çığlık ve Başkan Cengiz daha sonra Ilıca’da oynanan Ilıca Atlı Spor Kulübü ile Altınbulak Atlı Spor Kulüpleri arasındaki cirit müsabakasını vatandaşlarla birlikte izlediler. Aziziye filminin çekileceği Nenehatun Köyü platosu inşaatı ile ilçede yaptırılan 500 kişilik kapalı spor salonunu yerinde inceleyen Çığlık, daha sonra Dadaşkent’te esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Milletvekili Çığlık ile Başkan Cengiz’e yoğun sevgi gösterisinde bulunan Dadaşkent esnafı, yerel yönetimden ve genel siyasetten beklentilerini bire bir anlatma imkanı buldukları için mutluluklarını dile getirdiler.

 
HES, RAFTİNGÇİLERİ TORTUM'A TAŞIDI
 
TAR-SÜT UMUT OLDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP'DEN GENÇLİK ŞÖLENİ
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, kurmaylarıyla ...
ESENGÜN, ÖNERDİ...
SP Genel Başkan Yardımcısı Esengün, "Anayasa tartışmaları, hükümet ile ...
YAZICI, ERZURUM'DA YORUMLADI
Eşi Selma Yazıcı’nın Erzurum’da vefat eden halası Duriye Çelik’in (81) ...
 
DSP,
Demokrat Sol Parti (DSP) Erzurum İl Başkanlığı kongresi yapıldı. DSP Genel ...
TÜRKEŞ RAHMETLE ANILDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin merhum Lideri Alparslan Türkeş, ölümünün ...
AKDAĞ BASINLA BULUŞTU
Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'daki basın temsilcileriyle bir araya geldi. ...
 
ESKİ BAKAN'DAN ACI TESBİT
Dünyada Türkiye'nin üretim yapmaması için mücadeleye başlandığını öne ...
DADAŞLAR'DAN YAZICIOĞLU'NA VEFA
Pasinler Alperen Ocakları, vefatının birinci yılında Büyük Birlik Partisi’nin ...
'Esnaf halınden memnun' MUŞ
AK Parti Milletvekili Çığlık, "İşlerin iyi olması, esnafımızın ve halkımızın ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri