Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
28 Aralık 2010 Salı - 07:38

Çığlık seçimin nabzını tutuyor

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fazilet Çığlık Aziziye ilçesini ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Çığlık seçimin nabzını tutuyor

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fazilet Çığlık Aziziye ilçesini ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi. Milletvekili Çığlık ayrıca Erzurum’da 2011 sürecinde kurulan Erzurum Kadın Platformunu ziyaret ederek, sivil toplum örgüt temsilcilerinin sorunları dinledi. Ev toplantılarına katılan Çığlık, burada da ev hanımlarının da sorularını cevapladı.
Aziziye ilçesini ziyaret eden çığlık ve Gülyurt bir lokantanın dağıttığı aşureyi yediler. Aşure kuyruğunda vatandaşın sorunlarını da dinleyen vekiller yoğun ilgi ile karşılaştı.
Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çığlık ve Gülyurt’a Aziziye Belediye Başkanın Fatih Cengiz, Yakutiye belediye Başkanı Ali Korkut, il yönetim Kurulu üyeleri Emine Öztürk, Ebubekir Aydemir, Hüseyin Kotan ve Mevlüt Coşkun eşlik etti. Aziziye ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda Aziziye AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, Aziziye’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Milletvekili çığlık Aziziye’de yaptığı toplantıda ayrıca AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerin önemine değinerek, teşkilatın gücü ile bu çalışmaları yaptıklarını kaydetti.
2011 üniversite kış oyunları konusunda yapılan çalışmalarla Erzurum’a önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Çığlık, “ Hükümetimiz Erzurum’da önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Her platformda yerli ve yabancı turistleri 2011de Erzurum’a davet ediyoruz. Kentimiz, sağlık, eğitim, turizm ve bir çok alanda hükümetimizle birlikte önemli hizmetler gördü. Bundan sonra ki süreçte de çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.
// Toplantıda söz alan Muzaffer Gülyurt’ta Erzurum’un 1940’lardan sonra fetret devrini yaşadığını belirterek, AK Parti hükümeti ,ile birlikte bu sürecin bittiğini ve hizmet atılımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Teşkilatların hizmette önemli yeri olduğunu belirten Gülyurt, “Palandöken için Ejder ne kadar önemliyse bizler için teşkilatlar o kadar önemli teşkilatlar bizim zirvemizdir. Hükümetimiz bu güne kadar önemli hizmetler gerçekleşti. Fonlar konusunda yaptığım araştırmalarda da bunu bir kez daha kanıtladık. Bugüne kadar fonlar aracılığı ile çarçur edilen paralar, bugün rasyonel şekilde kullanılıyor. Savunma ve yardım amaçlı kullanılan fonlar artık amacına dahilinde hizmet eder duruma geldi. Hükümetimiz her alanda umut olmaya devam ediyor. Artık ülkemiz kendi silahını üretir duruma geldi asıl milliyetçilik budur, AK Parti Milliyetçiliği göstermelik değil, gerçek milliyetçiliktir” dedi.
Son günlerde yaşanan dil tartışmalarına da değinen Gülyurt, “Türkiye Cumhuriyetin tek resmi dili vardır. Herkes bunu böyle bilmelidir. Tek millet, tek bayrak, tek devlet sloganıyla kararlı yürüyüşümüz devam edecektir” dedi.
Toplantının ardından Aziziye ilçesindeki esnafı ve kahvehaneleri ziyaret eden Milletvekilleri Çığlık ve Gülyurt burada vatandaşın sorunlarını dinleyerek, Aziziye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelediler.
Çığlık, boyacı bir çocuğun ayakkabısını boyamak istemesi üzerini boyacı çocuğa harçlık vererek, çocukla bir süre sohbet etti. Aziziye İlçesindeki inceleme ve gezi programının ardından Palandöken’e geçen Çığlık ve Gülyurt, yolda yaşanan trafik kazasında yaralananların yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiler, ilgili hastanelerden yaralıların durumları hakkında bilgi aldılar.Kızının toplu ulaşım aracında ki kazada yaralandığını öğrenince göz yaşlarını tutamayan Bahattin Aslan’ı teselli eden Çığlık, yaralı Kübra Aslan’ın durumu ile ilgili hastane başhekiminden bilgi alarak, baba Aslan’ı teselli etti.
Erzurum’da 2011 Üniversiteler Kış Oyunları sürecinde kurulan Kadın Platformunun Kızılay Sporcu evinde yapılan toplantısına katılan Çığlık, burada dernek yöneticilerinin sorunlarını dinledi.
Kızılay Kadın Kolları başkanı Lale Yılmaz, toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Çığlık’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Kadın platformuna dernek başkanları ve resmi protokolün eşleri katıldı., Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak’ın eşi Sevim Koçak, Ahmet Küçükler’in eşi Ayşenur Küçükler İl Genel Sekreteri Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok ve Genel Meclis Başkanı ihsan Özdemir’in eşi Sultan Özdemir katıldı.
Milletvekili Çığlık’ın başkanlık ettiği toplantıda 2011 Üniversite Kış Oyunları sürecinde kurulacak hanımeli kültür sergisinin içeriği ve bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alındı.
Çığlık, kadın sinerjisinin önemine değinerek, “ 2011 Üniversite Kış oyunları süreci kolektif çalışma sürecine de önemli katkılar sağladı. Hanımların bu bağlamda yaptığı çalışmalara elimizden geldiğince katkı sağlamaya hazırız. Böylesine önemli çalışmalara imza atan platform üyelerimizi kutluyorum. Erzurum kültürünü yerli ve yabancı konuklara tanıtmak önemli bir misyon” dedi.
Kadın Platformu sözcüsü Reyhan Dağyıkan’da derneklerinin hanımeli kültür çadırına sağlayacağı katkıları anlatarak, “ Bu konuda yaptığımız girişimler sonucunda tarihi Erzurum hamamının sergimiz için tahsis ettik. Bunun yanında 2011 çarşısında Büyükşehir Belediyemiz tarafından verilen destekle derneklerimiz stant açabilecek. Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar Palandöken Kayak Merkezinde kurumlarına ait tesislerde kültürel motifleri sergileme imkanı da sağladı. Çalışmalarımızda desteklerini esirmeyenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Daha sonra Yenişehir’de Lale Velioğulları’nın evine konuk olan Çığlık burada da hanımların sorunlarını dinledi.2011 sürecinde kadınların şehir görselliğine önem vermesinin gerekliliğine değinen Çığlık, “ Şehrimizin görselliği için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Yerli ve yabancı konukları evlerimizde konuk edelim. 58 ülkeyi ağırlayacak Erzurum’da dadaşlık misyonu ile misafirperverliğimizi gösterebilmeliyiz” dedi.
Çığlık ve Gülyurt daha sonra İl başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Murat Kılıç’la gündeme ilişkin konularda fikir alışverişinde bulundular.
 

 
Erzurum'da kirlilik vizyonu
 
Bu kaynakları kim kullanacak?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan 28 Aralık 2010 Salı 21:17

RAPOR, haramla beslenenler,mazlumun ahını alanlar,insanların rızkıyla uğraşanlar,görsünler düştüğü durumları, bir türkiye yolsuzluk raporunu ve konuya muhatap olan kişileri öğrendi düşünüyorumda çarşıda bu insan başı dik gezebiliyormu,yoksa haramla beslendikleri için mideleri rahat mutlu, ama sonucu acı reçete olduğunu bile bile yapmalarıda cesaret değil onların yaşam tarzıdır utanmasını bilmeyenlerden utanacaksın, ispir halkından önemli ricam ispirde çok büyük sıkıntı var bu sıkıntı ispir belediyesini yönetenlerdir bunun siyasi kimlikle sorgulama hakkımız yok o rapor içeriğiyle ilgilidir, bize düşen görev raporun işlem görmesini sağlamak ispire ve ispirliye öfke kusanı en ağır şekilde kanuni olarak şirketi ve belediyeyi adli makama taşımaktır, bu ispirlinin namus borcudur,paraya gözü dönmüş,halkını ezmekten mutluluk duyanları vicdanlarımızda mahküm etmek vicdani görevimizdir, çoruh bizim,belediye bizim,barajlar bizim,kum bizim, faydalanabiliyoruzmu hayırrr. neden!!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Tek devlet, tek dil, tek bayrak'
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muzaffer Gülyurt ve Fazilet Dağcı Çığlık, ...
AK Parti'den seçim ciddiyeti
Erzurum’da AK Parti teşkilat mensuplarına ‘Etkili İletişim ve beden dili’ ...
HAS Parti adaylarını belirliyor
HAS Parti Erzurum’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Parti’de 2011 ...
 
Asık yüz itirafı mı, eğitim mi?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hesap İşleri Daire Başkanlığı'nda görevli ...
Tüysüz çekildi, Daşkaya kazandı
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şubesi’nin Genel Kurul toplantısı sona ...
CHP'de Erzurum Damgası
Erzurumlu Bülent Kuşoğlu Cumartesi Günü yapılan CHP Kongresinde en fazla ...
 
Kim haklı?
İl Özel İdaresi’ndeki bazı personelin vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda ...
'Herkese af var, çiftçiye yok'
TBMM tarafından çıkarılacak mali affa değinen MHP Milletvekili Ertugay, ...
Daşkaya adaylığını açıkladı
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanlığı’nda, Pazar günü Genel ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri