Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>SİYASET
18 Mayıs 2011 Çarşamba - 21:03

'Bu istikrar sürmeli'

A K Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Yakutiye ilçesinde esnaf ve bazı kamu kuruluşlarını ziyaret etti. Görüşmelerinde AK Parti’nin Vizyon 2023 yaklaşımını paylaşan Aydemir, Türkiye’de 8.5 yıldan bu yana oluşan pozitif sinerjiye dikkat çekti.

 Bu istikrar sürmeli

A K Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Yakutiye ilçesinde esnaf ve bazı kamu kuruluşlarını ziyaret etti. Görüşmelerinde AK Parti’nin Vizyon 2023 yaklaşımını paylaşan Aydemir, Türkiye’de 8.5 yıldan bu yana oluşan pozitif sinerjiye dikkat çekti.
Ekonomik piyasalarda bir huzur ve güven ortamının oluştuğunu, esnaf, işadamı ve sanayicinin yanı sıra kamu çalışanlarının da geleceklerini görebilir, hedef oluşturabilir hale geldiğini bildiren Aydemir, “Biz istikrar sürsün, Türkiye Büyüsün” gerçeğini seslendiriyor, kamuoyuyla bu ufku paylaşıyoruz.” dedi.
BÖLGESEL KALKINMA HEYECANI
AK Parti’nin insan odaklı hizmet anlayışıyla, ülke çapında oluşan büyüme ve gelişme enerjisinin toplumun tüm katmanlarına yayıldığını, sosyal ve ekonomik kırılganlıkların yok edildiğini söyleyen Aydemir, Türkiye’nin en hızlı büyüme gösteren 10 ülke içinde yer aldığına dikkat çekti.
Aydemir, AK Parti öncesi iktidarlar döneminde, Yıllarca yokluklar ve yoksulluklar edebiyatı yapılarak istismar edilen, bölgelerarası kalkınmışlık açısından geri bırakılan Doğu Anadolu Bölgesinde, 8.5 yılık süreçte atılan adımlarla bir gelişme ve kalkınma heyecanı oluşturulduğunu, bölge ekonomik ve beşeri sermayesinin teşvikler ve girişimciliği destek politikalarıyla güçlendirildiğini kaydetti.
ERZURUM ÇEKİM MERKEZİ
AK Parti yatırım ve hizmetleriyle Erzurum’un Doğu Anadolu Bölgesinde bir çekim merkezi haline geldiğini, bölgenin kalkınma ritim ve ahengini belirleyici bir rol üstlendiğini anlatan Aydemir, ‘Erzurum bölgenin ufku oldu. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde başlatılan gelişme ve büyüme sürecinde Erzurum en etkin ve en önemli yatırımların konuşlandırıldığı il oldu. Sayın Bakanımız Recep Akdağ’ın sağlıkta gerçekleştirdiği yapısal dönüşüm reformuyla Erzurum bir Sağlık merkezi bugün. Sağlık Kampüsüyle, mevcut sağlık tesislerine eklenecek 6 yeni hastaneyle Erzurum yalnız bölgenin değil, komşu ülkelerin de sağlıkta ilgi alanı olacak.” dedi.
ULAŞIMDA ÇAĞDAŞ KONSEPT
Erzurum’da ulaştırma alanında gerçekleştirilen Lojistik Köy yatırımına değinen Aydemir, şunları söyledi; “ Erzurum Türkiye’nin 7 büyük havalimanından birine sahip haldedir. Karayollarında duble yol atılımı tarihe geçecek bir yoğunluğa ulaşmıştır. TCDD kapsamında hayata geçirilecek Lojistik Köy ulaştırma alanında da Erzurum’u bir cazibe merkezi haline getirecek, oluşacak yeni istihdam alanlarıyla, bölge ticaret sektörüne de büyük katkı sağlayacaktır.”
EĞİTİMDE MARKA İL
Türkiye’de marka bir eğitim kuruluşu olan Atatürk Üniversitesi’nin yanı sıra Erzurum’un bölgenin ilk ve tek Teknik Üniversitesine kavuşturulduğuna dikkat çeken Aydemir şöyle konuştu, “ Doğu Anadolu’da Yüksek Öğretim denildiğinde akla gelen tek il Erzurum oldu. Teknik üniversite gerek akademik personeli ve gerekse öğrenci hacmiyle Erzurum’un eğitimde marka il olmasını tescillendirdiği gibi, ticaret sektörümüze de yeni bir katma değer getirdi. Bu üniversitenin Erzurum için oluşturacağı teknik yol haritası da göz önüne alındığında, Erzurum’un eğitimde katettiği çağdaş mesafe fark edilecektir.”
ERZURUM DESTİNASYONU
Turizm ve kış sporları alanında Erzurum’un marka il haline gelmesinin AK Parti eseri olduğunu vurgulayan Aydemir, Dünya’da turizme yön veren kuruluş ve turizm medyasının artık Erzurum’u kış turizmi destinasyonu içinde adres olarak gösterdiğini belirterek, “universiade 2011’i erzurum’a armağan eden AK Parti iktidarı, inşallah kış olimpiyatlarının Erzurum’da gerçekleştirilmesini de sağlayacaktır.” diye konuştu.
 
 
 
 
 

 
Tortum Çağlasın, Doğa Canlansın
 
Minik yüreklerden insanlık dersi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ispir 19 Mayıs 2011 Perşembe 19:33

inşallah sizleri meclisde görürüz istikrarın sürmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalı ama biz ispirliler yerelde belediyeden hiçbir hizmet göremedik göremediğimiz gibi ak parti çalışmalarının önünde engel olmaya devam ediyor birşekilde ak parti halkıyla ters düşen başkanları masaya yatırmalı 6--0 önünde engel muhalefet değil kendi içinde beslediği yerelciler ama bunuda aşacağız ak partiyi 6---o göndereceğiz yolunuz açık olsun yürekli ve cesur insan

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aksak'tan esnaf ziyareti
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 24 gün kala seçim gezilerini ...
Bölücülere sert tepki
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Kim ayrımcılık bölücülük yapıyorsa, kim bizim ...
Yavilioğlu önceliklerini açıkladı
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Cengiz Yavilioğlu, “AK Parti’nin hizmet ...
 
Aydemir'e yoğun ilgi
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Karayazı’nın köylerini ziyaret ...
CHP'den Narman turu
CHP birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Palandöken seçim gezilerini ...
Aksak’tan yalan habere tepki
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Tekman gezisi ile ilgili olarak ...
 
Aydemir'den 'İstikrar' vurgusu
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Karayazı ilçesinde seçim ...
Yavilioğlu Horasan'da seçmenlere seslendi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum milletvekili adayı Dr. Cengiz ...
MHP adayları ilçe turunda
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri