Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Azerbaycan'da 20 Eylül 'Egemenlik Günü' oldu
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
Kacır: 'Yerli ve millî üretim olmazsa olmaz'
HABERLER>GÜNDEM
8 Aralık 2010 Çarşamba - 04:28

Hünerli Eller birinci yaşında

“Aygül Yılmazla Hünerli Eller” programı birinci yaşını kutladı. Kanal 25’te yayınlanan ve her hafta şehrin kültürel yaşamını renklendiren Yılmaz’ın bu haftaki konuğu Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok oldu. Erzurum’un sosyal ve kültürel durumu, tarihi dokusunun korunması, 2011 Üniversiad Kış oyunları ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin yaptığı KÖYDES çalışmaları, Kar ile mücadele, su, yol ve asfalt çalışmaları, şehre yeni kazandırılan İl Genel Meclisi yeni binası ile, daha birçok çalışmanın konuşulduğu program yaklaşık 2 saat sürdü. “Hünerli Eller”in 1’inci yaş gününün kutlandığı programda sürpriz VTR görüntüleri de izleyicilerle paylaşılarak duygulu anlar yaşandı. Görüntülerde, önce Selami Altınok’un kaymakamlık döneminde Van’ın Erciş ilçesinde sunucu Aygül Yılmaz’ın el sanatları sergilerindeki açılış görüntüleri, sonrasında ise program yönetmeni Oktay Polat tarafından sunucuya 1 yıl içerisindeki yayınlanan bazı programlardan sürpriz VTR görüntüsü hazırlanarak paylaşıldı. Yıldönümü kutlaması için yaş pasta, program sunucusu Yılmaz ve Altınok tarafından kesildi. Altınok, “Hünerli Eller” programının şehrin kültür ve sanat hayatına bir çok katkısının olduğunu dile getirerek prodüktör Yılmaz’a övgü dolu sözler sarfetti. Programa renk katan yerel müzisyen Gürsel Ceylan’ın seslendirmiş olduğu birbirinden güzel türkülere de zaman zaman birlikte eşlik edildi. Programın ilerleyen dakikalarında Altınok ile Yılmaz el sanatlarından seramik bir obje boyadılar. Sıcak bir ortamda gerçekleşen programın sonunda konuklara çiçek takdim edildi.

Hünerli Eller birinci yaşında

“Aygül Yılmazla Hünerli Eller” programı birinci yaşını kutladı.
Kanal 25’te yayınlanan ve her hafta şehrin kültürel yaşamını renklendiren Yılmaz’ın bu haftaki konuğu Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok oldu.
Erzurum’un sosyal ve kültürel durumu, tarihi dokusunun korunması, 2011 Üniversiad Kış oyunları ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin yaptığı KÖYDES çalışmaları, Kar ile mücadele, su, yol ve asfalt çalışmaları, şehre yeni kazandırılan İl Genel Meclisi yeni binası ile, daha birçok çalışmanın konuşulduğu program yaklaşık 2 saat sürdü.
 “Hünerli Eller”in 1’inci yaş gününün kutlandığı programda sürpriz VTR görüntüleri de izleyicilerle paylaşılarak duygulu anlar yaşandı.
Görüntülerde, önce Selami Altınok’un kaymakamlık döneminde Van’ın Erciş ilçesinde sunucu Aygül Yılmaz’ın el sanatları sergilerindeki açılış görüntüleri, sonrasında ise program yönetmeni Oktay Polat tarafından sunucuya 1 yıl içerisindeki yayınlanan bazı programlardan sürpriz VTR görüntüsü hazırlanarak paylaşıldı.
Yıldönümü kutlaması için yaş pasta, program sunucusu Yılmaz ve Altınok tarafından kesildi. Altınok, “Hünerli Eller” programının şehrin kültür ve sanat hayatına bir çok katkısının olduğunu dile getirerek prodüktör Yılmaz’a övgü dolu sözler sarfetti.
Programa renk katan yerel müzisyen Gürsel Ceylan’ın seslendirmiş olduğu birbirinden güzel türkülere de zaman zaman birlikte eşlik edildi.
Programın ilerleyen dakikalarında Altınok ile Yılmaz el sanatlarından seramik bir obje boyadılar. Sıcak bir ortamda gerçekleşen programın sonunda konuklara çiçek takdim edildi.

 
Sanatla taraftarlık sorgulaması
 
Eğitim mi, süt reklamı mı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narmanlıoğlu'nun acı günü..
Erzurum’un tanınmış simalarından Belediye Başkan eski Yardımcısı Süreyya ...
Hani asfaltsız mahalle kalmayacaktı?...
Bakırcılar Çarşısı esnafı, Yakutiye Belediyesi’ni dilekçe yağmuruna tutacak. ...
Çarpık yapılaşma bitecek mi?
1985 yılında gecekondulaşmayı önlemek, mevcut gecekonduları ıslah ederek ...
 
Bu kafayla demokrasi olur mu?
Erzurum'da demokrasi adına dün yapılan İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimine ...
'Kadının sadece adı var'
TBMM tarafından 5 Aralık 1934 tarihinde kadına seçme-seçilme hakkının ...
Terbiyesizliğin daniskası
'Üstsüz DJ' olarak adından söz ettiren Vanilla Sky'ın Erzurum'da cumartesi ...
 
THK zirvesinden 'müjde' çıktı
THK olarak Erzurum'a ve Erzurumluya vefa borçlarının bulunduğunu dile ...
Topçu rahmetle anıldı
Düşünür Nurettin Topçu, ölümünün 35. yılında düzenlenen etkinliklerle anıldı.
Reyhani vefa bekliyor..
Erzurumlu ünlü Halk Ozanı Aşık Yaşar Reyhani, 10 Aralık Cuma günü ölümünün ...
 
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri